Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Kocagöz'ün tahliye edildikten sonraki ilk sözleri

Antalya'da teleferik kazası davasının ilk duruşmasında tahliye edilen Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün cezaevinden çıktıktan sonraki ilk sözleri, "Özgürlük çok önemli, havadan sudan bile önemli. Herkes özgür olsun" oldu.

Kocagöz'ün tahliye edildikten sonraki ilk sözleri

Antalya'da 1 kişinin öldüğü, 7 kişinin yaralandığı teleferik kazasına ilişkin Kepez Belediye Başkanı CHP'li Mesut Kocagöz'ün de aralarında olduğu 5'i tutuklu 12 sanığın yargılanmasına, 6. Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam edildi. 

Mahkeme tutuksuz sanık Suphi Kaplan'ın tutukluluğuna karar verirken, Serkan Yellice, Okan Erol, Ahmet Buğra Samsunlu ve Serdar Tezcan'ın da tutukluluğunun devamına karar verdi.

Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün yurt dışına çıkış yasağı ile tutuksuz yargılanmasına karar veren mahkeme heyeti, duruşmayı eksiklerin giderilmesi için ileri bir tarihe erteledi.

"HAVADAN, SUDAN BİLE ÖNEMLİ"

Tahliye kararı sonrası Mesut Kocagöz tutuklu bulunduğu Döşemealtı L Tipi Cezaevi'nden saat 19.00'da çıkış yaptı.

Burada partililer ve belediye personelleri tarafından karşılanan Kocagöz'e sevgi gösterisi yoğun oldu. Araçtan inen Mesut Kocagöz'ün ilk sözleri, "Özgürlük çok önemli, havadan sudan bile önemli. Herkes özgür olsun" oldu.

Kocagöz ardından konvoy eşliğinde başkanlığını yaptığı Kepez Belediyesine geçti.


Haber Kaynağı : İHA

Antalya Cezaevi CHP duruşma Kepez Belediyesi Mesut Kocagöz tahliye teleferik