Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8412
Dolar
Arrow
33,9580
İngiliz Sterlini
Arrow
44,8874
Altın
Arrow
2747,0000
BIST
Arrow
9.771

Koray Aydın'ın İYİ Parti'den istifa edeceği gün belli oldu

İYİ Parti'nin kurucularından olan Koray Aydın'ın partisindeki geleceği netleşti. Akşener'in Erdoğan'la görüşmesinden rahatsızlığını dile getiren Aydın, istifa edip yoluna bağımsız devam edecek.

Koray Aydın'ın İYİ Parti'den istifa edeceği gün belli oldu

Erdoğan görüşmesinin ardından Meral Akşener'e 'Partililerin yüzünü yere eğdi' diyen Koray Aydın'ın bir grup arkadaşıyla birlikte İYİ Parti'den istifa edeceği ve bir süre bağımsız kalacağı öne sürüldü.

Seçim yenilgisi ve ardından yapılan kongre sonrası İYİ Parti'de sular durulmuyor.

Meral Akşener'in Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'la yaptığı görüşmenin ardından iyice alevlenen tartışmalar, partiden kopmalara kadar vardı. 

Erdoğan görüşmesi sonrası Akşener'e tepki gösteren ancak parti içerisinde yaptığı çıkışa karşılık bulamayan İYİ Parti Ankara Milletvekili Koray Aydın'ın, bir grup arkadaşıyla perşembe günü partiden resmen istifa edeceği iddia edildi. 

Gazeteci İsmail Saymaz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Aydın ve arkadaşlarının bir süre bağımsız kalacağını öne sürdü.  

Saymaz'ın paylaşımı şöyle: "Koray Aydın, perşembe günü İYİ Parti’den istifa ediyor. Aydın’la birlikte kimi eski Genel İdare Kurulu, Kurucular Kurulu üyeleri, eski ve mevcut il-ilçe başkanlarının da ayrılması bekleniyor. Aydın, bir süre bağımsız kalacak."



Haber Kaynağı : 12punto

istifa İYİ Parti Koray Aydın Meral Akşener