Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
38,1194
Dolar
Arrow
34,1906
İngiliz Sterlini
Arrow
45,8038
Altın
Arrow
2896,0000
BIST
Arrow
9.666

Kumar borcu olduğu söylenmişti... Serhat Akın'ın avukatından iddialara cevap geldi: Şüpheliler adliyeye sevk edildi

Eski futbolcu ve yorumcu Serhat Akın’a düzenlenen silahlı saldırıyla ilgili olarak avukatları, sosyal medyada ortaya çıkan iddialara yanıt verdi.

Kumar borcu olduğu söylenmişti... Serhat Akın'ın avukatından iddialara cevap geldi: Şüpheliler adliyeye sevk edildi

Eski futbolcu ve futbol yorumcusu Serhat Akın’a yönelik gerçekleştirilen silahlı saldırıyla ilgili olarak avukatlarından yeni bir açıklama geldi. Akın'a yönelik saldırının "kumar borcu" nedeniyle yapıldığı yönündeki iddiaların ardından, avukatları bu iddiaları kesin bir dille yalanladı.

Serhat Akın’ın avukatları tarafından yapılan açıklamada, olayla ilgili olarak yürütülen soruşturmanın titizlikle devam ettiği belirtildi. Avukatlar, müvekkillerinin suça karıştığına dair sosyal medyada yer alan iddiaların gerçeği yansıtmadığını vurguladı.

Saldırının amacının henüz netleşmediği ifade edilirken, soruşturma tamamlandığında faillerin ve saldırının nedenlerinin ortaya çıkacağı belirtildi. Avukatlar, kamuoyunun yanlış bilgilere itibar etmemesi gerektiğini hatırlattı.

Serhat Akın’ın da paylaştığı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Kamuoyuna Duyuru

Bilindiği üzere, müvekkilimiz 26.09.2024 tarihinde silahlı saldırıya uğramış olup failler emniyet güçlerimizin yoğun çabasıyla yakalanmış ve soruşturma detaylı olarak yürütülmeye devam etmektedir.

Bu örgütlü saldırı, devletimiz tarafından titizlikle yürütülen bir soruşturma olup, bu konuda toplanan tüm deliller soruşturma dosyasında mevcuttur. Soruşturmanın devamı noktasında da devletimize güvenimiz tamdır. Bunun dışında, müvekkilimiz hakkında yer alan tüm iddialar asılsız olup, uğradığı saldırının başka yönlere çekilme çabasıdır.

Bu saldırının hangi amaçla yapıldığı ve sebeplerinin neler olduğu, yapılan soruşturma sonucunda ortaya çıkacaktır. Sosyal medyada yer alan konunun müvekkilimizle hiçbir ilgisi yoktur ve hakikatten uzaktır. Müvekkilimizin uğramış olduğu saldırının acısı henüz taze iken kamuoyundan beklentimiz, soruşturma dosyasında müvekkilimiz açısından delili olmayan konulara itibar edilmemesi yönündedir.

Son olarak, devletimizin ilgili kurumlarının yürüttüğü etkin soruşturmanın zarar görmemesi için kamuoyunda oluşan bilgi kirliliği ve Serhat Akın hakkında konuşulan isınatsız suçlamaların önüne geçmek amacıyla müvekkilimizin talebi üzerine bu açıklamayı yapmak zorunda bulunmaktayız.

ŞÜPHELİLER ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

İstanbul'da eski futbolcu ve futbol yorumcusu Serhat Akın'ın yaralanması olayıyla ilgili gözaltına alınan 6 kişi emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Beykoz Adliyesine sevk edildi.


Haber Kaynağı : 12punto

serhat akın silahlı saldırı