Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Kumpas tarifesinde sıra Ekrem İmamoğlu'na geldi: Montajlı algılar hız kazandı

14-28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinde PKK'nın CHP'yi desteklediği yönündeki montaj videolar bu kez de İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu için hazırlandı.

Kumpas tarifesinde sıra Ekrem İmamoğlu'na geldi: Montajlı algılar hız kazandı

12punto.com.tr/ÖZEL

14-28 Mayıs seçimlerinde Millet İttifakı'nın adayı ve eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik kumpas videoları günlerce seçim meydanlarından izletilmişti.

Kılıçdaroğlu’nun 14 Mayıs seçimleriyle ilgili reklam filmine, PKK görüntüleri ekleyerek CHP’nin seçim kampanyası filmi gibi gösterilmişti. Ayrıca, videoya PKK terör örgütünün yöneticilerinden Murat Karayılan eklenerek, Kılıçdaroğlu ile birlikte seçim şarkısı söylemişler gibi gösterilmişti.

ERDOĞAN MONTAJI KABUL ETMİŞTİ

Erdoğan, TRT’de katıldığı canlı yayında gündeme ilişkin soruları yanıtlamış ve Hürriyet yazarı Abdülkadir Selvi’nin “Kim ne ile video çekmiş?” sorusuna Erdoğan, “Kılıçdaroğlu’nun Kandil’dekilerle video çekimleri var” diye yanıt vererek, “CHP Genel Başkanı sırtını PKK terör örgütüne dayamıştır. Kılıçdaroğlu’nun Kandil’dekilerle video çekimleri var. Bunları yayınladılar. ‘Haydi, haydi’ türü. Ama montaj ama şu ama bu. PKK’lılar videolarla bunlara destek verdi.” demişti.

İMAMOĞLU'NA YÖNELİK MONTAJ VİDEO HAZIRLADILAR

Seçimlere sayılı günler kala bu kez de İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na yönelik bir montaj video hazırlandı. 

Youtube'da Milli Direniş isimli hesaptan, İmamoğlu'nun kalabalık içinde yürürken sarf etmediği, "S.et kazandık, Kuduruyorlar. Alevi lobisini yıktık..." sözleri montajlanarak videoya eklendi.

Ardından, Ekrem İmamoğlu'nun ağzından bir kişinin, "Biz Kemal Bey'e bu kumpası 2022 Kasınm ayında kurduk. Zaten Ekrem Bey'in projesi buydu. Bizim Kemal Bey'den kurtulmamız lazım diyordu. Çünkü Kemal Bey kazanırsa eli daha güçlü olacak partide diyordu. Ekrem İmamoğlu, 'CHP'yi benim almam gerekiyor' diyordu. Kendisinin alması gerektiğini söylüyordu. Böyle bir çalışma yaptık. Kemal Bey'e kaybettirdik sonra aynı aynı trol hesaplar, aynı kişiler bu sefer kurultay istiyoruz diye algı yaptık." dediği görüldü.


Haber Kaynağı : 12punto

montaj Ekrem İmamoğlu Kemal Kılıçdaroğlu