Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8412
Dolar
Arrow
33,9580
İngiliz Sterlini
Arrow
44,8874
Altın
Arrow
2747,0000
BIST
Arrow
9.771

Mansur Yavaş'tan Cumhurbaşkanı adaylığı çağrısına yanıt: Özgür Özel'in sözlerini işaret etti

CHP’nin Ankara İl Danışma Kurulu toplantısında konuşan Mansur Yavaş’ın Cumhurbaşkanı adaylığı çağrılarına "Somut bir süreç çıktığında partinin ve genel başkanın takdiri neyse onu yapacağız” dediği öğrenildi.

Mansur Yavaş'tan Cumhurbaşkanı adaylığı çağrısına yanıt: Özgür Özel'in sözlerini işaret etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ankara İl Danışma Kurulu önceki gün Necmettin Erbakan Kültür Merkezi'nde düzenlendi.

Toplantıda, parti üyelerinin geleceğe ilişkin önerilerinin alındığı ve ABB Başkanı Mansur Yavaş'ın da bir konuşma yaptığı öğrenildi.

Cumhuriyet'in haberine göre, Yavaş’ın yerel seçim başarısından söz ettiği konuşmasının sonunda, salondan bazı üyelerin Yavaş’a cumhurbaşkanı adayı olmasına yönelik çağrı yaptığı kaydedildi.

ÖZEL'İN SÖZLERİNİ HATIRLATTI

Bunun üzerine de Yavaş’ın parti üyelerine CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in “Şu anda takımda iki forvet var. Biri Mansur Yavaş, diğeri Ekrem İmamoğlu. Maçın son dakikasında bir penaltı kazanıldığında teknik direktör, ‘Bırakın ben atacağım’ demez. En formda oyuncusuna attırır. Günü geldiğinde de arkadaşlarımızdan biri cumhurbaşkanı adayı olacak” sözlerini işaret ettiği belirtildi.

Yavaş’ın “Genel başkanımız bizi onurlandırdı. ‘İki forvetim var’ derken beni de saydı. Ben ABB başkanıyım. Somut bir cumhurbaşkanlığı süreci çıkana kadar bu konuyu ağzıma almayacağım. Somut bir süreç çıktığında partinin ve genel başkanın takdiri neyse onu yapacağız” dediği öğrenildi. Partililer, Yavaş’ın “Ben geleceğimi CHP ile kurdum” mesajını verdiğini de söyledi.

Öte yandan; Ankara’da geçen danışma kurullarının genel havasına ilişkin de konuşan partililer, “Partide genel olarak bir memnuniyet havası var. Tabanda geleceğe umutlu bakan, iktidara inanan bir hava var ve bu çalışma motivasyonu da sağlıyor” değerlendirmesini yaptı.


Haber Kaynağı : 12punto

Mansur Yavaş Özgür Özel