Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Milli Takım kampında, Büyükekşi'ye Cenk Tosun'dan tepki

Euro 2024'te çeyrek finale yükselen A Milli Futbol Takımını kapıda ağırlayan TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, futbolcularla selamlaştı. Bu sırada Cenk Tosun'un Büyükekşi ile selamlaşmamak için arkadan dolanması gündem oldu.

Milli Takım kampında, Büyükekşi'ye Cenk Tosun'dan tepki

Milli takım, cumartesi oynayacağı Hollanda karşılaşmasına hazırlanırken, futbolcuları otel kapısında karşılayan Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, milli oyuncu Cenk Tosun'dan beklenmedik bir tepki aldı.

CENK TOSUN, BÜYÜKEKŞİ'NİN ARKASINDAN DOLAŞTI

Kapının önünde durarak futbolcularla tek tek selamlaşan Büyükekşi, Cenk Tosun'dan hiç beklemediği bir tepki gördü.

Tecrübeli forvet, Büyükekşi'nin arkasından dolanarak kendisiyle tokalaşmadan takım otobüsüne doğru hareket etti.

Bu anlar sosyal medyada kısa sürede gündem olurken, Cenk Tosun'un TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'ye verdiği tepkinin, sezonun ilk aylarında yaşanan olayla ilişkili olduğu düşünülüyor.

TOSUN'UN TEPKİSİ FARKLI YORUMLARA NEDEN OLDU

Başkanlık dönemi boyunca çok tartışılan ve ismi skandallar ile anılan TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, özellikle Fenerbahçe ve Beşiktaş tribünleri ve yönetimi tarafından sert eleştiriler almıştı.

2023 yılının Ekim ayında Beşiktaş'ın UEFA Konferans Ligi'ndeki maçını izlemek için Tüpraş Stadyumu'na gelen Büyükekşi, taraftarın kendisi aleyhindeki küfürlü tezahüratları sonrasında maçı terk etmişti.

Beşiktaş ile sözleşmesi bitmesine karşın, Beşiktaşlı kimliği ile bilinen Cenk Tosun'un tepkisinin, bu karşılaşma esnasında Mehmet Büyükekşi'nin dönemin Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'ye parmak sallaması ile alakalı olduğu düşünülürken, bazı hesaplar ise milli oyuncunun Euro 2024'te kadroda tercih edilmemesine tepki gösterdiğini savundu.


Haber Kaynağı : 12punto

Beşiktaş Cenk Tosun EURO 2024 Mehmet Büyükekşi