Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Motokurye Yunus Emre Göçer'in eşi Öznur Göçer'in ek ifadesi ortaya çıktı: 'Kaskın içerisinde kamera cihazı vardı'

Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlunun karıştığı ölümlü kazada hayatını kaybeden Yunus Emre Göçer'in eşi Öznur Göçer'in ek ifadesi ortaya çıktı. Göçer, "Kaskın içerisinde kamera cihazı vardı lakin olay günü kayıt almamıştı" dedi.

Motokurye Yunus Emre Göçer'in eşi Öznur Göçer'in ek ifadesi ortaya çıktı: 'Kaskın içerisinde kamera cihazı vardı'

Kübra KARASU-12punto.com.tr

Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlu Mohammed Hassan Shekh Mohamud, motokurye Yunus Emre Göçer’e otomobil ile arkadan çarptı. Ağır yaralanan Göçer tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. 

Olay sonrası Mohamud serbest bırakılırken yurt dışı çıkış yasağı getirildi. 

Son olarak İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Nöbetçi Sulh Ceza gönderdiği yazıda şüphelinin yurt dışı çıkış kaydının olduğu belirtilirken yakalama kararı çıkartıldı.

Savcılık'tan yapılan açıklama sonrası Göçer'in ölümüne neden olan Mohamud'in 2 Aralık'ta yurt dışına kaçtığı ortaya çıktı.

Yunus Emre Göçer'in eşi Öznur Göçer, ek ifade vermek için savcılığa çağrıldı.

Öznur Göçer ifadesinde şunları aktardı:

"KASKTA KAMERA VARDI"

“Ben ifademi avukatım Av.lyaz Çimen huzurunda vermek istiyorum. Eşimin daha önce beyanımda da belirtmiş olduğum kaskı evden takarak çıkmıştı. Kaza esnasında da başındaydı. Olay yerinde diğer eşyaları ile birlikte kaskı olay yerinden arkadaşı Hüseyin Yıldız aldı. Ben olayın psikolojisi ile eşimin eşyalarını teslim almamıştım. Şuan öğrendiğimiz kadarı ile kask Kadir Arı isimli aile dostumuzdadır. 

"60 BİN LİRALIK PARA TARAFIMIZA AİT DEĞİLDİR"

Bu kaskın içerisinde kamera cihazı vardı lakin olay günü kayıt almamıştı. O yüzden içerisinde kayıt mevcut değildir. Bu kaskın alt kısmından bağlama yeri vardır. Eşimin çıkarken kaskının alt kısmını bağladığını gördüm. Dosya kapsamında ele geçen 60.000 TL tutarında para tarafımıza ait değildir. 

İfade de geçen Bekir Yalçın isimli şahsı tanımıyorum lakin eşimin çalışma arkadaşı olabilir. Eşimin en son almış olduğu paket Bekir Yalçın isimli şahsın işinin paketidir. Bundan dolayı adı geçen tutar kendisine ait olabilir. Bekir Yalçın'a teslimine muvafakat ediyoruz. Olayda eşimin ölümüne sebebiyet verenlerden şikayetçiyiz. Olay nedeni ile karşı taraf sürücüsünden şikayetçiyim. Ayrıca gerekmesi halinde eşimin kaskını tarafınıza teslim edebiliriz.”

“Bizim bu hususta şikayetimiz devam etmektedir. Kaskı teslim edebiliriz. Şüphelinin bir an önce yakalanarak cezalandırılmasını talep ediyoruz. Paranın teslimi konusunda müvekkilimin beyanına katılıyoruz.”


Haber Kaynağı : Kübra Karasu

Mohammed Hassan Shekh Mohamud motokurye Öznur Göçer Somali Cumhurbaşkanı Yunus Emre Göçer