Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,0698
Dolar
Arrow
34,2356
İngiliz Sterlini
Arrow
44,4960
Altın
Arrow
2993,0000
BIST
Arrow
8.654

Müge Anlı'ya canlı yayında cinayeti itiraf etti

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bir cinayet davası daha gündeme geldi. 5 çocuk babası Cengiz Karademir, 1 Haziran 2019'da Gaziantep'in Şehitkamil ilçesindeki evinde şüpheli bir şekilde hayatını kaybetti. Babalarının ölümüyle ilgili anneleri ve sevgilisinden şüphelenen dört kardeş, gerçeğin ortaya çıkması için Müge Anlı'nın programına başvurdu. Programın bugünkü yayınında ise Karademir'in kızı 'Annemin sevgilisi babamı boğarak öldürdü' diyerek cinayeti itiraf etti..

Müge Anlı'ya canlı yayında cinayeti itiraf etti

47 yaşındaki 5 çocuk babası Cengiz Karademir, 1 Haziran 2019'da Gaziantep'in Şehitkamil ilçesindeki evinde şüpheli bir şekilde hayatını kaybetti. Babalarının ölümünde anneleri ve sevgilisinden şüphelenen dört kardeş, gerçeğin ortaya çıkması için Müge Anlı'nın programına başvurdu..


Karademir'in vefatından sonra çocukları, Müge Anlı stüdyolarına gelerek babalarının ölümünün ardındaki sır perdesinin aralanmasını istedi. Cengiz Karademir'in ölüm nedeni resmi kayıtlara kalp krizi olarak geçerken, çocuklar, anneleri Emine Karademir'i babalarının ölümüyle ilgili sorumlu tuttuklarını belirtti.

Şüphelerin odağındaki Emine Hanım ise dün yayına bağlanarak hakkında çıkan tüm iddiaları yalanladı. Cengiz Karademir'in ölümü üzerine Müge Anlı'ya başvuran kardeşler, anneleri Emine ve sevgilisi Şehmus'u cinayetle suçladı..

Müge Anlı'nın 24 Eylül tarihli yayınına Cengiz Karademir'in kızı Naime de katıldı. Babasının yemeğine uyku ilacı koyduğunu ve babasının ölümünden annesinin ve annesinin sevgilisinin sorumlu olduğunu itiraf etti.

O dönem babasıyla yaşayan kız kardeş Naime, canlı yayında çarpıcı itiraflarda bulundu. Annesi ve Şehmus'un babasını öldürmek istediğini anlatan Naime, annesinin kendisine babasının yemeğine katması için uyku ilacı verdiğini açıkladı. Naime, "Annem ve Şehmus bana peçeteye sarılı ilaç verdi. Yemeğine kat dediler. Mantının yoğurduna koydum, babam yiyince uyudu." dedi.

"ÜÇLÜ PRİZLE BOĞDU"

Naime'nin ifadesine göre; İlk denemede Cengiz'i yastıkla boğmak için eve giren Şehmus, Naime'nin ağlaması üzerine evden kaçarken 3 gün sonra tekrardan Cengiz'i öldürmek için eve giriyor.

Cengiz'in aldığı tazminatı alacağını belirten anne ve sevgilisi para için yeniden hamle yapıp bu defa ağlamaması için Naime'yi evden gönderiyor fakat uyku ilacının etkisinden ayılan Cengiz'le Şehmus boğuşma yaşıyor.Şehmus'un Naime'ye anlattığına göre Cengiz boğuşmanın ardından bayılıyor. Şehmus daha sonra Cengiz'i üçlü prizle boğarak öldürüyor.

Eve daha sonra girildiğinde babanın cesedi boğuşma ve kan izleriyle bulunurken gelen ekipler ölümün kalp krizi olduğunu belirtiyor.

Ancak, Cengiz Karademir'in ölüm raporunda "doğal ölüm" ibaresinin yer alması, Müge Anlı ve ekibi tarafından tutarsız ve çelişkili olarak değerlendirildi.

Söz konusu itirafın ardından anne Emine canlı yayına çıktı ve iddiaları reddetti. Anne, çocuklarına "Hakkımı helal etmiyorum" dedi.


Haber Kaynağı : 12punto

Müge Anlı Müge Anlı ile Tatlı Sert Cinayet itiraf