Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8822
Dolar
Arrow
34,0393
İngiliz Sterlini
Arrow
44,9689
Altın
Arrow
2822,0000
BIST
Arrow
9.758

Narin Güran soruşturmasının seyrini değiştirecek itiraf: 'Baskıyla yalan ifade verdim'

Narin Güran cinayetinde soruşturmanın seyrini değiştirecek yeni bir itiraf ortaya çıktı. 17 yaşındaki bir kız, Narin'i görmediğini, amcası Salim Güran'ın baskısıyla yalan ifade verdiğini açıkladı.

Narin Güran soruşturmasının seyrini değiştirecek itiraf: 'Baskıyla yalan ifade verdim'

Tüm Türkiye'yi yasa boğan Narin Güran cinayetinde tüm gelişmeler dikkatle izlenirken soruşturmanın seyrini değiştirecek bir itiraf daha geldi.

Halk TV Muhabiri Ferit Demir, adliyeye sevk edilen itirafçıların sorgusunun başladığını bildirdi. Demir, Narin'i akşam 18.40'da gördüm diyen 17 yaşındaki bir kızın, "Ben Narin'i görmedim. Salim Güran bu saatte Narin'i gördüğünü söyleyeceksin baskı yaptıp, korktum bu nedenle söyledim" dediğini aktardı.

Ferit Demir, Narin'in akşam görüldüğünün bir senaryo olduğunu, tutuklu amca Salim Güran'ın baskısı ile kızın ifade verdiğini belirtti. Demir, "Bu da ilk kez ortaya çıkan bir bilgi" dedi.

GÖZALTINA ALINANLARIN KİMLİKLERİ NETLEŞTİ

Soruşturma kapsamında gözaltına alınanların kimlikleri netleşti.

22 şüpheli arasında Narin’in babası Arif Güran, annesi Yüksel Güran, daha önce kolundaki ısırık izi nedeniyle gözaltına alınıp bırakılan 18 yaşındaki ağabey E.G. de bulunuyor.

Gözaltında amcalar Ö.F.G. (29), B.G. (37), F.G. (42), K.G. (31), M.G. (40), H.İ.G. de var.

Narin’in amca oğulları U.G. (24) ve O.G. (23) ile amca kızları M.G. (15) ve B.G. (19) de gözaltında bulunan isimler arasında yer alıyor.

Narin’in kuzeninin oğlu D.G. (22), yengeleri M.G. (46) ve M.G. (39), halası A.K. (40), eniştesi M.Ş. de adliyeye sevk edildi.

22 kişi arasında Salim Güran’ın işçileri Ö.Y. ve M.S. (40) ile işçinin 15 yaşındaki oğlu ile M.K. (23)’nin de olduğu öğrenildi.


Haber Kaynağı : 12punto

Narin Güran narin güran cinayeti narin