Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
38,0377
Dolar
Arrow
34,0303
İngiliz Sterlini
Arrow
45,3604
Altın
Arrow
2830,0000
BIST
Arrow
9.975

Narin'in otopsisiyle ilgili kritik bilgi: Soruşturmanın seyri değişebilir

Diyarbakır'da öldürülmüş halde bulunan 8 yaşındaki Narin'le ilgili kritik gelişme... Adli Tıp'tan gelen bilgiye göre cinayetin soruşturma seyrini değiştirebilecek gelişme yaşandı.

Narin'in otopsisiyle ilgili kritik bilgi: Soruşturmanın seyri değişebilir

Türkiye'yi yasa boğan küçük Narin'in ölümüne ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında aralarında Narin'in annesi ve babasının da olduğu çok sayıda kişinin gözaltına alındığı bilgisi paylaşılmıştı.

Milyonlarca yurttaş Narin'in cinayetinin üzerindeki sır perdesinin aralanmasını beklerken, bu konuda önemli bilgiler sağlayacak otopsi raporuyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

Gürkan Hacır'la Taksim Meydanı'nda Diyarbakır'da öldürülmüş halde bulunan 8 yaşındaki Narin'le ilgili kritik bir bilgi paylaşıldı. Adli Tıp'tan gelen bilgiye göre cinayetin soruşturma seyrini değiştirebilecek gelişmeyi Barış Yarkadaş açıkladı.

Programın ilk dakikalarından itibaren Diyarbakır'da aranan ve 19 gün sonra öldürülmüş bir halde çuval içinde derede bulunan 8 yaşındaki Narin Güran'ın katledilmesi gündem edildi.

Programa Diyarbakır Valisi Murat Zoroğlu bir açıklama gönderirken "Cinayet mutlaka aydınlatılacak." mesajı verdi.

"1-1.5 GÜN SUDA KALMIŞ"

Yarkadaş ise programda dikkat çeken bir bilgiyi paylaştı. Barış Yarkadaş, Adli Tıp'tan aldığı bilgilere göre Narin'in cansız bedeninin suda 1-1.5 gün kaldığını söyledi. 

Yarkadaş, ayrıca incelemenin perşembe günü sonuçlanacağı bilgisini verdi.

Programa görüntülü bağlantıyla katılan emekli Emniyet Müdürü İrfan Bayar da bu ihtimal üzerine "Karmaşık bilgilerle karşı karşıyayız. Sol ayağının fazla suda kalmak nedeniyle kopma noktasına geldiği Diyarbakır Adli Tıp tarafından rapor edildiği belirtildi. 1.5 günle 15 gün suda kalmak arasındaki fark, olayı farklı bir boyuta getirecektir." ifadelerini kullandı.


Haber Kaynağı : 12punto

İlgili Haberler

Cinayet diyarbakır çuval Narin Güran otopsi rapor