Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Narkozlu hastaya doktordan cinsel saldırı

İstanbul Bağcılar'da bir özel hastanede, bir doktorun narkoz altındaki hastasına cinsel saldırıda bulunduğu iddia edildi.

Narkozlu hastaya doktordan cinsel saldırı

İstanbul Bağcılar’da bulunan bir özel hastanede, bir doktorun narkoz altındaki hastasına cinsel saldırıda bulunduğu iddia edildi. Olay, odaya giren bir hemşire tarafından fark edilerek polise bildirildi ve doktor gözaltına alındı, sonrasında tutuklanmasına karar verildi.

Star Haber’in Tugay Saday imzalı haberine göre, estetik ameliyat sonrası dinlenmek üzere özel bir odaya alınan 30 yaşındaki yabancı uyruklu kadın hastaya, doktorun cinsel saldırıda bulunduğu öne sürüldü. Doktorun, odaya girdiğinde içeride bulunan hemşireyi dışarı çıkardığı ve ardından genç kadına tacizde bulunduğu belirtildi.

Narkozun etkisi altında olan hastanın direnç gösteremediği sırada, yaşananları gören hemşire durumu derhal polise iletti. Polis ekiplerinin müdahalesiyle doktor gözaltına alındı. Emniyette ifade vermeyi reddeden şüpheli doktor, adliyeye sevk edildi. Savcılıkta yapılan incelemeler sonucunda, mağdur ve hemşirenin ifadeleri doğrultusunda doktorun tutuklanmasına hükmedildi.


Haber Kaynağı : 12punto

hastane cinsel saldırı Bağcılar