Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,5658
Dolar
Arrow
33,9499
İngiliz Sterlini
Arrow
44,6408
Altın
Arrow
2814,0000
BIST
Arrow
9.577

Nilüfer'den Reha Muhtar'ın eski eşine: 'Ben bu kötülükle uğraşamam'

Ünlü şarkıcı Nilüfer, Deniz Uğur’un 15 yaşındaki oğlu Poyraz’ın kendisi ve kızı Ayşe Nazlı Yumlu tarafından alıkonulduğu iddialarını yalanladı.

Nilüfer'den Reha Muhtar'ın eski eşine: 'Ben bu kötülükle uğraşamam'

Ünlü şarkıcı Nilüfer, Deniz Uğur’un 15 yaşındaki oğlu Poyraz’ın kendisi ve kızı Ayşe Nazlı Yumlu tarafından alıkonulduğu iddialarına yanıt verdi. Uğur’un avukatı Feyza Altun, Nilüfer ile iletişime geçemediklerini belirterek suç duyurusunda bulunacaklarını açıklamıştı.

Bu iddialara karşılık veren Reha Muhtar’ın avukatı Mustafa Demiral, Poyraz’ın kaçırıldığı yönündeki suçlamaların “çirkin bir iddia” olduğunu vurgulayarak, bu suçlamaların asılsız olduğunu ifade etti. Demiral, Poyraz’ın velayetinin Reha Muhtar’da olduğunu ve bu tür iddiaların aileyi yıpratmaya yönelik olduğunu belirtti.

Ünlü sanatçı Nilüfer, iddialara ilişkin yaptığı açıklamada, “Ayşe Nazlı’nın kardeşini kaçırmak gibi bir düşüncesi ve girişimi söz konusu dahi olamaz. İddialar asılsız ve yersizdir. Çocuk annesine gitmek istemediğini defalarca belirtmiştir. Poyraz’ın velayeti de babasındadır” dedi. Ayrıca, Nilüfer sosyal medya hesabından da iddiaları yalanlayarak, son 4 gündür Bodrum’da olduğunu duyurdu.



Haber Kaynağı : 12punto

İlgili Haberler

Nilüfer Deniz Uğur Reha Muhtar