Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Oğuzhan Uğur'dan çarpıcı yorum. Ülke tatil köyüne döndü. Bizler de otel çalışanlarına

BabalaTv adlı Youtube kanalı üzerinden yaptığı programlarla gündeme dair önemli değerlendirmelerde bulunan Oğuzhan Uğur, yaşanan son gelişmeler ışığında sosyal medya hesabından çarpıcı bir paylaşımda bulundu.

Oğuzhan Uğur'dan çarpıcı yorum. Ülke tatil köyüne döndü. Bizler de otel çalışanlarına

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ve gündeme dair inandığı doğruları tüm samimiyetiyle açıklamaktan geri durmayan Oğuzhan Uğur, gündemdeki motokurye ölümü dahil pek çok konuya değindiği çarpıcı bir paylaşımda bulundu.

Ülkemizi tatil köyüne benzeten Oğuzhan Uğur, yurttaşları otel çalışanlarına benzetti ve içinde bulunduğumuz kötü tabloyu şu sözlerle anlattı:

"Ülke tatil köyüne döndü. Bizler de otel çalışanlarına. Sezon bitmeden ne koparırsak kardır hesabı, üç kuruşluk bahşiş için turist nazı çekiyor gibiyiz. Onlara en güzel manzaralarımızda ziyafet sunuyor, kendimiz bodrum katında yemek yiyoruz.

Taksilerimize onlar yoksa binebiliyor, boş masalara ancak onlar istemezse oturabiliyoruz. Fazlaca elit bir oteliz biz, hizmette asla sınır tanımıyoruz.

Kirlettiklerini temizlemek bir yana, isteyen otel çalışanına sarkabiliyor, susuyoruz. Motoruyla köpek eziyor birisi, susuyoruz.

Babasının arabasıyla insanımıza çarpıp, öldürüp rahat rahat gezmeye devam edebiliyorlar mesela. Susuyoruz. Şikayet ettiğimizde yönetim tarafından cezalandırılıyor, hatta kovuluyoruz.

En acısı, diğer çalışanların da tepkisini alıyoruz. Tabii… Müşteri her zaman haklıdır. Ben kendimi kat görevlisi gibi hissediyorum millet. Siz hangi mevkidesiniz?"


Haber Kaynağı : 12punto

Oğuzhan Uğur motokurye Sosyal Medya Ev gündem çalışan