Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Öldürülen kurye Ata Emre Akman'ın babası Erol Akman ilk kez konuştu: 'Çocuğumu koruyamadım'

Balıkesir’de vahşice katledilen Ata Emre Akman’ın babası Erol Akman, olay sonrası ilk kez konuştu. Emekli albay Erol Akman, "Binlerce çocuğu korudum kolladım ama kendi çocuğumu koruyamadım" dedi.

Öldürülen kurye Ata Emre Akman'ın babası Erol Akman ilk kez konuştu: 'Çocuğumu koruyamadım'

İstanbul'da yaşayan ve 1 yıl önce Balıkesir Üniversitesi Turizm Fakültesi Turizm Rehberliği Bölümü'nü kazanan 20 yaşındaki Ata Emre Akman, 11 Mayıs’ta Balıkesir’in Karesi ilçesi Karaoğlan Mahallesi Emir Sokak'ta, motosikletle sipariş bıraktığı adresten dönerken E.Ö.'nün bıçaklı saldırısına uğrayarak hayatını kaybetti.

Üniversite öğrencisi Ata Emre Akman’ın acılı annesi Zuhal Akman, saldırıyı gerçekleştiren E.Ö.'yü babasının azmettirdiğini iddia etti.

'LİZBON'A GİTME HAYALİ VARDI'

Ata Emre Akman'ın saldırıya uğramadan yaklaşık 1 hafta önce işe girdiğini ve kendi kazandığı parayla Anneler Günü’nde sürpriz yapmak istediğini söyleyen anne Akman, "Ata, kendi bireyselliği için çalışıyordu. Ne Ata’nın ne de bizlerin herhangi bir mali sıkıntısı yoktu. Çünkü bu çocuk 13 yaşında da çalıştı ve kendisine elektro gitar aldı. Anneler Günü’yle ilgili kısa sürede çalışıp bir sürpriz yapma durumu varmış, işte böyle bir sürpriz oldu.

O gece Ata’yı aradım, meşgule attı ‘annem ben seni sonra ararım’ diye mesaj yazmış, sonra öğreniyorum ki çalışıyormuş, dağıtım yapıyormuş. Yarım saat sonra aradı, kahkahalar attık. Onun Lizbon’a benimse Paris’e gitme hayalimiz vardı" dedi.

'BU KATİLLERİN KAFASINA ERİŞMEK MÜMKÜN DEĞİL'

Ntv'ye konuşan baba Erol Akman ise, "Oğlum pizzacı da çalışıp müşterisine pizza götürürken öldürüldü. Burada başkasının başına da bu acı olay gelebilirdi? Bu katillerin kafasına erişmek mümkün değil" ifadelerini kullandı.

ATA EMRE AKMAN OLAYI

Balıkesir'de motorlu kurye olarak çalışan 20 yaşındaki üniversite öğrencisi Ata Emre Akman, 17 yaşındaki saldırgan tarafından çok sayıda bıçak darbesiyle öldürülmüştü.

6 suç kaydı olduğu ortaya çıkan zanlı tutuklandı. 


Haber Kaynağı : 12punto

Ata Emre Akman Balıkesir Erol Akman Zuhal Akman