Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8385
Dolar
Arrow
34,1542
İngiliz Sterlini
Arrow
44,9695
Altın
Arrow
2916,0000
BIST
Arrow
9.109

Otoyolda zincirleme kaza: Ölü ve yaralılar var

Düzce'de çekici ile 2 otomobilin karıştığı zincirleme trafik kazasında ilk belirlemelere göre 1 kişi öldü, 7 kişi yaralandı.

Otoyolda zincirleme kaza: Ölü ve yaralılar var

İhsan Süzer'in otomobili, Anadolu Otoyolu Düzce geçişi İstanbul istikameti Yeşilyayla mevkisinde, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak bariyere çarptı.

ARAÇ SÜRÜCÜSÜ HAYATINI KAYBETTİ

Yola savrulan otomobile aynı yönde ilerleyen Akif Karagöz'ün otomobili ve Murat Bülbül'ün çekicisine çarptı. Kazada bariyere çarpan aracın sürücüsü İhsan Süzer olay yerinde hayatını kaybetti. Araçta sıkışan Melisa Süzer, Düzce Belediyesi İtfaiye ekiplerince çıkarıldı.

YARALILAR HASTANEYE SEVK EDİLDİ

Kazada diğer sürücüler Murat Bülbül, Akif Karagöz, araçlarda bulunan Sema, Hatice ve Bünyamin Karagöz ile ismi henüz belirlenemeyen bir kişi yaralandı. Ambulanslara alınan yaralılar Sakarya Hendek Devlet, Düzce Atatürk Devlet ve Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne sevk edildi.

Kazada hayatını kaybeden İhsan Süzer'in cesedi savcılık incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırıldı.

Öte yandan, kaza nedeniyle tek şeritten sağlanan trafik araçların kaldırılmasının ardından normale döndü.


Haber Kaynağı : AA

Anadolu Otoyolu Trafik kazası