Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,9216
Dolar
Arrow
34,0763
İngiliz Sterlini
Arrow
45,0830
Altın
Arrow
2804,0000
BIST
Arrow
9.866

Özgür Özel yaşanan kavgaya dair açıklamada bulundu: 'Çok utandım'

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, TBMM Genel Kurulu'ndaki kavga nedeniyle verilen aranın ardından başlayan oturumda yaptığı açıklamada, yaşananlar nedeniyle çok utandığını söyledi. Özel, "Bu salonda çok şey gördüm ama kan görmemiştim. Çok utandım. Kadına şiddet görmemiştim. Çok utandım" dedi.

Özgür Özel yaşanan kavgaya dair açıklamada bulundu: 'Çok utandım'

TBMM'de olağanüstü yapılan Can Atalay konulu toplantıda yaşanan kavga nedeniyle TİP Milletvekili Ahmet Şık ve AKP Milletvekili Alpay Özalan'a kınama cezası verildi. 6 kez verilen aranın ardından tekrar başlayan Genel Kurul'u Meclis Başkanı Numan Kurtulmuş yönetiyor.

"ÇOK UTANDIM"

Genel Kurul'da söz alan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, bugün Meclis'te yaşananlar nedeniyle çok utandığını aktardı. Özel, konuşmasında şunları söyledi:

"Bu Meclis'te 9 yıl grup başkanvekilliği yaptım. Çok tartışmalar oldu. Ancak tansiyon bazen öyle bir yere geliyor ki oraya bir irade koymak gerekiyor. Yoksa işte bugünkü gibi bir durum ortaya çıkıyor. Bu salonda çok şey gördüm ama kan görmemiştim. Çok utandım. Kadına şiddet görmemiştim. Çok utandım. 

Sizin gelip arkadaki toplantıya başkanlık etmeniz ve toplantının riyasetini devralmanızı ve ortaya koymuş olduğunuz tavrın son derece önemli olduğunu değerlendiriyorum. Bundan sonra da sizin parlamentoda hem kötü söz, hakaret olmaması hem de asla ve asla şiddetin olmamasıyla ilgili alacağınız her türlü inisiyatife CHP olarak destek vereceğiz."


Haber Kaynağı : 12punto

Ahmet Şık AKP Alpay Özalan Can Atalay Ceza CHP CHP Genel Başkanı Özgür Özel