Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Park halindeki kamyon 11 araca çarptı

İstanbul Esenyurt'ta park halinde bulunan kamyon yokuş aşağı kaydı ve 11 araca çarptı. Ardından kamyon, pideci dükkanına girdi. Kaza güvenlik kameralarına yansıdı.

Park halindeki kamyon 11 araca çarptı

İstanbul Esenyurt'ta akşam saatlerinde Mehterçeşme Mahallesi 1953. Sokak'ta park halindeki kamyon yokuş aşağı kaydı. 

Edinilen bilgiye göre, Halil İmat 34 NOF 10 plakalı kamyonu sokak üzerinde park etti ve araçtan indi. Birkaç saniye sonra kamyon yokuş aşağı kaymaya başladı.

11 ARAÇ VE 1 PİDECİ

Seyir halindeki 4, park halindeki 7 araca çarpan kamyon, sokak üzerindeki pideci dükkanına girdi. Araçlarda ve dükkanda hasar meydana gelirken, olayda ölen ya da yaralanan olmadı. 

İhbar üzerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Kaza sebebiyle sokakta trafik bir süreliğine polis ekiplerince kontrollü şekilde ara verildi. 

GÜVENLİK KAMERALARINA YANSIDI

Hasar gören araçlar ve dükkana giren kamyon çekici ile olay yerinden kaldırılırken, polis ekipleri inceleme başlattı. Yaşanan kaza çevredeki iş yerlerinin güvenlik kamerasına da yansıdı.

Kamyon sürücüsü Halil İmat, “Arabayı park ettim, bir anda el freni boşaldı. Araçta bir arkadaşımın malzemesi vardı. Onu indirirken el freni boşalınca olan oldu. Araç yüklü değildi. Daha önce böyle bir şey yaşamadım. Bende bir şey yok, ufak tefek sıyrık var” dedi.

 


Haber Kaynağı : 12punto

İstanbul esenyurt kamyon