Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Seçil Erzan iCloud şifresini mahkemeye vermiş: 'O yazışmalara ulaşıldığında...'

Kamuoyunda "Fatih Terim Fonu" olarak bilinen dolandırıcılık olayında tutuklu eski Denizbank Şube Müdürü Seçil Erzan'ın iCluod şifresini mahkemeye verdiği iddia edildi.

Seçil Erzan iCloud şifresini mahkemeye vermiş: 'O yazışmalara ulaşıldığında...'

Kamuoyunda "Fatih Terim Fonu" olarak bilinen yüksek döviz faizli fon olayında tutuklu yargılanan eski Denizbank Şube Müdürü Seçil Erzan'ın iCluod şifresini mahkemeye verdiği iddia edildi.

Konuyu köşesine taşıyan Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, bugünkü yazısında şu ifadeleri kullandı:

"PARASAL İLİŞKİLERİNE ULAŞILACAK"

"Seçil Erzan mahkemeye kullandığı telefonları teslim ediyor. Ama asıl önemli olan para toplarken kullandığı telefon hattında yer alan görüşme ve mesajlaşma trafiği. Telefonun sim kartı kırıldığı için mahkeme iPhone’a müracaat ederek, iCloud’da saklanan bilgileri talep edecek.

Edindiğim bilgiye göre Seçil Erzan, bu telefonun iCloud şifresini mahkemeye iletmiş. Bu gelişme soruşturmanın hızla ilerlemesi açısından önem taşıyor. Mahkemenin bunu Siber Suçlar’a gönderdiği söyleniyor. Siber Suçlar bu işi çözer ama gerekirse iPhone’a müracaat edip, buluta yüklenen görüşme ve yazışmalara da ulaşılabilecek. iCloud’daki bilgilere ulaşıldığı taktirde Seçil Erzan’ın parasal ilişkilerine ulaşılacak.

Türk futboluna yıllarca emek veren Fatih Terim artık konuşmalı ve ismi etrafında oluşan bu spekülasyonlara bir son vermeli. Yoksa zaten iCloud şifresi bulunan telefondan elde edilecek bilgiler Terim’i konuşmak zorunda bırakabilir."


Haber Kaynağı : 12punto

Abdulkadir Selvi Fatih Terim Fonu Seçil Erzan soruşturma