Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Seçil Erzan ile Arda Turan'ın yeni yazışmaları yayınlandı: 'Emre Belözoğlu ve Muslera'ya yalan söylüyorum'

Hayali fon yaratarak futbolcu ve iş insanlarını dolandıran Seçil Erzan’ın devam eden milyonluk davasıyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Seçil Erzan ile Arda Turan'ın yeni yazışmaları ortaya çıktı. Turan'ın, "Kalkıyorum Emre Belözoğlu'na, Muslera'ya yalan söylüyorum. Hasta oldum. Şimdi sinir krizi geçireceğim" sözleri dikkat çekti.

Seçil Erzan ile Arda Turan'ın yeni yazışmaları yayınlandı: 'Emre Belözoğlu ve Muslera'ya yalan söylüyorum'

Aralarında Arda Turan, Emre Belözoğlu, Selçuk İnan, Emre Çolak ve Semih Kaya gibi birçok tanınmış ismi "Fatih Terim" adı verilen fon ile dolandırdığı gerekçesiyle tutuklanan Seçil Erzan, Türkiye'nin gündeminde yer alıyor.

Kamuoyunda "Fatih Terim Fonu" adıyla bilinen 2'si tutuklu 7 sanığın yargılandığı dolandırıcılık davasında bankacı Seçil Erzan'ın, Arda Turan ile yaptığı mesajlaşmalar dava dosyasında yer aldı.

İstanbul 41. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın tutuklu sanığı Seçil Erzan'ın, Arda Turan ile WhatsApp üzerinden yaptığı yazışmalarda, parasını almak isteyen Turan'ın yaşadığı sorunlar, Erzan'ın kendisini oyalamaya çalışması yer aldı.

'5 KURUŞ PARAM YOK, FARKINDA MISIN?'

Yazışmada Erzan'ın "Hayır, hayır para için panik yapmıyorsun yanlış anladın sen beni, seninki için bekletiyorum onu, konuşamıyorum burada" sözleri üzerine Turan, "Beklesin Seçil, benim 5 kuruş param yok, kaç para çıkacak yarın? Ben oraya 15 milyona yakın nakit soktum, çıkardın. 35 bin dolar param kaldı, kredi çektim. 5 kuruş param yok Seçil, farkında mısın? Ben şaka yapıyorum gibi geliyor" ifadelerini kullandı.

Yazışmaların devamında 7 Mart'tan Nisan'a kadar sanığın Turan'a çeşitli söylemlerle "paranı alacaksın" derken, Turan 24 Mart'ta "Ben 2 ayda 1 milyonu zor aldım ve hala oradaki eksi, şu, bu. Yoruluyorum. Öyle bir şey söylüyorsun ki zaten uyku uyumuyorum. 3-4 aydır bir gün oh demedim. Ama her gün bu parayı konuşmaktan düşünmekten kendimden iğrendim. Lütfen rica ediyorum yardımcı ol" cevabını verdi.

'YALAN SÖYLEMEYE BAŞLADIM, SİNİR KRİZİ GEÇİRECEĞİM'

Parasını alamayan Turan sanığa sonraki süreçte "Ne ramazan bıraktınız ne oruç ne ibadet. Sinir krizi geçirtiyorsunuz adama. Ne kadar çıkacak diyorum, ona da cevap yok. Ne olduğu, ne yaptığımız belli değil. Kalkıyorum Emre'ye, Muslera'ya yalan söylüyorum. Hasta oldum. Şimdi sinir krizi geçireceğim" mesajını yazdı.

Başka bir yazışmada da Turan, Emre Çolak'ın kendisine attığı "Abi günaydın, bugün para yatıyor mu?" mesajının resmini Erzan'a iletirken, Erzan ise elinden geleni yaptığını, dayanacak gücü kalmadığını, kimsenin bu yüke katlanamayacağını ifade etti.

BANKANIN GÜVENLİK KAMERASI KAYITLARI DOSYADA

Öte yandan bankaya ait bazı güvenlik kamerası kayıtları da dosyaya girdi. Görüntülerde, tutuklu sanık Ali Yörük'ün, iddiaya göre bazı müştekilerden alarak yanında getirdiği poşetin içendeki parayı bankada teslim etmesi yer aldı.

Yine sanık Seçil Erzan ile yanındaki iki kişinin, 27 Eylül ile 2 Aralık 2022'de masanın üzerindeki paraları çantaya koymaları da güvenlik kamerasınca kaydedildi.


Haber Kaynağı : AA

Arda Turan mahkeme Seçil Erzan Muslera Fatih Terim Fonu Emre Belözoğlu

İlgili Haberler