Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Seçil Erzan ile Fatih Terim'in eşi Fulya Terim arasında geçen yazışma ortaya çıktı

Türkiye’yi sarsan dolandırıcılık davasında yargılanmaya başlanan Seçil Erzan ile aynı dosyada şüpheli olarak yargılanan akrabası Nazlı Can’ın cep telefon kayıtları incelendi. İncelemede Seçil Erzan’ın, Fatih Terim’in eşi Fulya Terim’le Whatsapp üzerinde yaptığı bir yazışmanın ekran görüntüsü ortaya çıktı. Bu ekran görüntüsü soruşturma raporunda yer aldı.

Seçil Erzan ile Fatih Terim'in eşi Fulya Terim arasında geçen yazışma ortaya çıktı

Müslim SARIYAR / 12punto.com.tr

Yargılanması süren Denizbank eski Levent Şubesi Müdürü Seçil Erzan’ın soruşturmasıyla ilgili her gün yeni bir ayrıntı ortaya çıkıyor.

Soruşturma kapsamında tutuklanan ve ilk duruşmada serbest bırakılan Seçil Erzan’ın akrabası Nazlı Can’ın incelenen cep telefonu kayıtları soruşturmada yer aldı.

SEÇİL ERZAN İLE FULYA TERİM ARASINDA GEÇEN YAZIŞMALAR

Kayıtlara göre Seçil Erzan, 26 Ağustos 2022’de Nazlı Can’a Whatsapp üzerinden Fatih Terim’in eşi Fulya Terim ile Whatsapp yazışmasının ekran kaydını attığı görülüyor.

Kullanıcı adı Fulya Terim olarak görülen ekran kaydında, Fulya Terim "Benim dolar hesabım var mı?" diye soruyor.

Seçil Erzan ise "Evet evet var hemen gönderiyorum şimdi size" diye cevap veriyor.

Fulya Terim ise "Hah süper" diyor. 

Ardından Seçil Erzan, bir önceki ekranda görülmeyen Fulya Terim’in ‘Hah süper o zaman dönünce yapalım programı’ mesajını alıntı yaparak “Çook mutlu oldum. Biz tüm hazırlıkları yaptık çok heyecanlıyız" diye cevap vererek Fulya Terim adına açılmış hesabın İBAN numarasını ve Swift kodunu veriyor.

Fulya Terim bu bilgi için teşekkür ederek "Dönünce konuşuruz çok selamlar damat beye" diyor.

Seçil Erzan “Çok sevgiler iletiyorum sağlıkla gelin” diye cevap veriyor.

FATİH TERİM’LE KARŞILIKLI FOTOĞRAFLAR ATILIYOR

İncelemede Nazlı Can ile Seçil Erzan ile Whatsapp üzerinden yaptığı birçok yazışmaları ortaya çıktı.

7 Ağustos 2022’de yapılan bir sohbette Seçil Erzan, Nazlı Can’a Whatsapp üzerinde kendisi Fatih Terim ve erkek arkadaşı avukat Candaş Gürol’la çekilmiş bir fotoğraf karesini gönderiyor.

NAZLI CAN’IN FATİH TERİM İLE FOTOĞRAFI ÇIKTI

Bu fotoğrafın ardından yaklaşık bir ay sonra 18 Eylül 2022’de Nazlı Can, Seçil Erzan ile Whatsapp üzerinden yazışıyor. Nazlı Can, Seçil Erzan’a "Günaydın canım. Geldim” dedikten sonra Fatih terim ile çekilen bir fotoğrafını Seçil Erzan’a gönderiyor.

FATİH-FULYA TERİM ÇİFTİNDEN TEŞEKKÜR YAZISI

Nazlı Can bu fotoğrafı attıktan 11 gün sonra Seçil Erzan ile yazışırken ‘Çok özledim seni’, ‘Ne olur güzel bir haber gelsin öleceğim‘ ve 'her şey bende' dedikten sonra Fatih Terim ve Fulya Terim’in kendisine ilettiği teşekkür mektubunu atıyor.

Nazlı Can'ın Seçil Erzan'a gönderdiği mektuptaki el yazısında ise şu yazıyor:

"Sevgili Seçil, Sevgili Candaş, bir insanın bir insana verebileceği en ölümsüz hediye sevgidir. Bu hafta sonu bize o kadar naif bi şekilde hissettirdiniz teşekkür etmek için cümle kurmakta zorlanıyorum. İyi ki yolumuz kesişmiş. En ufak detayına kadar düşünülmüş harika bir hafta sonuydu. Bir kez daha sonsuz teşekkürler... Fulya-Fatih”

'BOZCAADA’DAKİ EVİNDE KALMIŞTI'

Seçil Erzan’ın eski erkek arkadaşı Candaş Gürol, verdiği ifadesinin bir bölümünde Fatih Terim ve ailesini Seçil Erzan’ın Bozcaada'daki evinde misafir ettiklerini söylemişti. 


Haber Kaynağı : 12punto

12Punto Fatih Terim Fulya Terim Seçil Erzan soruşturma

İlgili Haberler