Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Seçil Erzan'a para kaptıran Semih Kaya hakkında flaş iddia: 'Futbolu bırakma nedeni...'

Eski Galatasaraylı ve milli futbolcu Semih Kaya, geçtiğimiz yıl henüz 31 yaşında aktif futbol yaşantısını noktalamıştı. Kaya'nın, Seçil Erzan'ın 'yüksek faiz vaadiyle' oluşturduğu fona girmesi ve Erzan ile yaşanan olumsuz sürecin kamuoyuna yansıma çekincesinden dolayı futbolu genç yaşta bıraktığı iddia edildi.

Seçil Erzan'a para kaptıran Semih Kaya hakkında flaş iddia: 'Futbolu bırakma nedeni...'

12punto.com.tr / Arif HÜR

Futbol dünyasından ünlü isimlerin de aralarında bulunduğu toplam 18 kişiyi 25 milyon 770 bin dolar ve 7 milyon 384 TL dolandırdığı gerekçesiyle 226 yıl hapsi istenen bankacı Seçil Erzan, Türkiye'nin gündeminde yer alıyor.

Gazeteci Fatih Altaylı'nın, eski Galatasaraylı futbolcu Semih Kaya'nın fona yatırdığı parasını almak için Seçil Erzan’ı dövdüğü iddiası ise olayı bambaşka bir boyuta taşıdı.

Seçil Erzan'a toplam 6 kez para verdiğini belirten Semih Kaya, Seçil Erzan'ın 200 bin dolarlık fon getirisini içinde GPS cihazı bulunan mavi çanta içinde kendisine verdiğini ifade etti.

'GPS OLDUĞUNU GÖRÜNCE KORKTUM'

Kaya, bu parayı aldıktan sonra Denizbank'taki hesabına yatırdığını söyledi. Kaya, ertesi gün havalimanında çantasından ses gelmesi üzerine GPS cihazı bulduğunu belirterek "Çantada GPS olduğunu görünce çok korktum, beni takip ettiklerini düşündüm" şeklinde konuştu. 

'GETİRİNİN TAMAMEN BANA AİT OLACAĞINI SÖYLEMİŞTİ'

Kaya, Erzan'ın fona ilişkin kısa süreli vadelerden yani 20-30 gün süreli değişken vadelerden bahsettiğini belirterek, "Fona para yatırırken herhangi bir kimsenin isminden bahsetmedi. Bu fonun banka bünyesindeki bir fon olduğunu ve getirisinin tamamen bana ait olacağını söylemişti" dedi.

Basına yansıyan haberler sonrası Semih Kaya'nın 31 yaşında futbol kariyerini noktalama kararının ardında yatan nedenin Seçil Erzan ile yaşadıkları ve bunun kamuoyuna yansıma çekincesi olduğu iddia edildi.

'FUTBOLU GENÇ YAŞTA BIRAKMA SEBEBİ...'

12punto'dan Arif Hür, "Futbol camiasından birçok ismi yüksek faiz vaadiyle dolandırdığı iddia edilen Seçil Erzan, savcılık ifadesinde en çok eski futbolcu Semih Kaya'yı suçladı. Hatırlarsanız Semih Kaya 12 Ağustos 2022 tarihinde henüz 31 yaşında futbol hayatını sürpriz bir kararla noktaladı.

Kaya'nın, Seçil Erzan'ın 'yüksek faiz vaadiyle' oluşturduğu fona girmesi ve Erzan ile yaşanan olumsuz sürecin kamuoyuna yansıma kaygısından dolayı genç yaşta futbolu zirvede bıraktığı öne sürüldü" ifadelerini kullandı.


Haber Kaynağı : 12punto

Semih Kaya Seçil Erzan Galatasaray Fatih Altaylı

İlgili Haberler