Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Siyasete atılıyor: Ersan Şen hangi partiyle görüştüğünü açıkladı!

Hukukçu Prof. Dr. Ersan Şen, konuk olduğu bir canlı yayında hangi partiye katılacağını açıkladı.

Siyasete atılıyor: Ersan Şen hangi partiyle görüştüğünü açıkladı!

14 Mayıs seçimlerinden önce Altılı Masa dağıldıktan sonra İYİ Parti’nin Cumhurbaşkanı Adayı olabileceğini söyleyen Prof. Dr. Ersan Şen siyasete atılmaya hazırlanıyor.

Mart ayında İYİ Parti’den istifa eden Yavuz Ağıralioğlu, geçtiğimiz günlerde 2024 yerel seçimlerinden sonra yeni bir parti kuracağını açıklamıştı. Ersan Şen de, Sözcü TV’deki Sokağın Sözü programında Ağıralioğlu’yla görüştüğünü doğruladı.

Gazeteci İsmail Saymaz'ın kendisine yönelik "Benim duyduğum kadarıyla yerel seçimden sonra kurulacak bir parti Ersan Şen ile görüşme yapmış. Doğru mu diye kendisine soruyorum” ifadeleri üzerine Şen, konuyla alakalı şunları kaydetti:

"Sayın Yavuz Ağıralioğlu sevdiğim bir insandır. İyi bir Türk milliyetçisidir. Görüştüğümüz doğrudur. Kendisi şu anda eğilim yoklaması yapmakta henüz kurduğu bir partiyi ya da onun adımlarını attığını duymadım. Eğer bir çalışma ortamı, birlikte hareket etme şansı olursa bunu değerlendireceğiz. Ben Türk milliyetçilerinin, Atatürk milliyetçilerinin mümkün olduğunda bir cephe altında toplanmasını dileyenlerdenim. Bunun bu ülkede olabileceğini düşünüyorum. Mümkündür, bu ülkeyi seven insanlardır. Yavuz Bey ile de görüşmemiz olmuştur. Konuştuk ve bazı hususları değerlendirdik."

 


Haber Kaynağı : 12punto

Ersan Şen Yavuz Ağıralioğlu