Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Sokak röportajında Erdoğan’ı eleştiren yurttaş anında gözaltına alındı

İstanbul Şirinevler Meydanı’nda Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan’a eleştiri getiren yurttaşın, gözaltına alındığı bildirildi.

Sokak röportajında Erdoğan’ı eleştiren yurttaş anında gözaltına alındı

İstanbul Şirinevler Meydanı'nda, "Kendine Muhabir" adlı bir YouTube kanalının sokak röportajında Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a eleştiri getirerek Ekrem İmamoğlu'na oy vereceğini söyleyen Mehmet Şah Karataş, dakikalar içinde sivil polisler tarafından gözaltına alındı ve karakola götürüldü.

POLİSLER PARASINI ÇALMIŞ

Gözaltına alınmasının ardından Karataş, polislerin kendisinden 20 bin TL'sini çaldığını ve darbettiğini ifade etti.

Karataş, ifadesinde yaşadıklarını şu şekilde anlattı:

"Sokak röportajı sırasında ekonominin kötü olduğunu ve geçinememe durumunu eleştirdim. Ardından İmamoğlu'nu desteklediğimi ve oy vereceğimi belirttim. Bu sırada çevremdeki kişiler kolumdan tutarak beni gözaltına aldılar ve parasını çaldılar. Üstü aranırken 20 bin TL'mi aldılar ve cep telefonuma zarar verdiler. Daha sonra zorla araca bindirip darbettiler ve Bahçelievler AK Parti'nin kalesi olduğunu söyleyerek eleştirimden dolayı beni cezalandırdılar."

Karataş, serbest bırakıldıktan sonra CHP'nin Bahçelievler İlçe Başkanlığı'na giderek başına gelenleri anlatmak istedi ancak kendisinin dinlenmediğini ve umursanmadığını belirtti.

RÖPORTAJI YAPAN KANAL SAHİBİNİN İSTEĞİ

CHP yönetimi, Karataş'ın parti üyesi olduğunu doğrularken, Karataş'ın röportajı yapanlarla da irtibata geçildi. Kendine Muhabir YouTube kanalının sahibi Hasan Köksoy, Karataş'ın sadece eleştiri yaptığını ve polislerin sert bir tutum sergilediğini ifade etti. Karataş'ın polislerle birlikte götürülmesine itiraz ettiklerini ancak polisin kabul etmediğini belirtti.


Haber Kaynağı : 12punto

Bahçelievler Ekrem İmamoğlu Recep Tayyip Erdoğan YouTube