Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Suudiler takımlarımızın dönmesine izin vermiyor

Süper Kupa finalinin iptal edilmesinin ardından ülkeye dönmeye çalışan iki takımın uçaklarının kalkmasına Suudi yetkililerin izin vermediği öğrenildi.

Suudiler takımlarımızın dönmesine izin vermiyor

Süper Lig 2022-2023 Sezonu şampiyonu Galatasaray ile Türkiye Kupası şampiyonu Fenerbahçe'nin bu akşam Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'daki Al-Awwal Park (Kral Suud Üniversitesi) Stadyumu'nda saat 20.45'te başlaması gereken Turkcell Süper Kupa mücadelesi yaşanan kriz nedeniyle iptal oldu.

Her iki takımın da sahaya Atatürk pankartı ve ısınma tişörtleri ile çıkmak istemesine Suudi yetkililerden olumsuz yanıt gelince, başlama düdüğü çalmadı.

Galatasaray ve Fenerbahçe, isteklerinin kabul edilmemesi halinde sahaya çıkmayacaklarını belirtirken, Suudi Arabistan'ın geri adım atmaması maçın iptaline neden oldu. 

Bunun üzerine Türkiye'ye geri dönmek için havalimanına giden Galatasaray ve Fenerbahçe kafilelerinin uçaklarının kalkışına izin verilmediği öğrenildi.

İŞTE YAŞANAN ERTELEME

Suudilerin uçakların kalkışlarını engelleme girişimi sonrası THY'nin Galatasaray'ı taşıyan Riyad-İstanbul uçuşu 40 dakika, Fenerbahçe'yi taşıyan Riyad-Sabiha Gökçen uçuşu 1 saat ertelendi.

TAHMİNİ İNİŞ SAATLERİ ŞÖYLE AÇIKLANDI

Suudi Arabistan yetkililerinin uçuşlara kalkış izni vermeleri halinde Galatasaray ve Fenerbahçe futbol takımlarının tahmini olarak şu saatlerde İstanbul'da olmaları bekleniyor

Galatasaray: THY3235

İniş : 04.00 İstanbul Havalimanı

Fenerbahçe: THY3307

İniş : 04.15 Sabiha Gökçen Havalimanı


Haber Kaynağı : 12punto

Atatürk Fenerbahçe Galatasaray havalimanı Kriz pankart Suudi Arabistan süper kupa Türkiye uçak