Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Tahliye talebinde bulunmuştu: Savcılıktan Dilan Polat kararı!

Kara para aklama ve vergi kaçırma dahil olmak üzere birçok suçtan tutuklanarak cezaevine giren sosyal medya fenomeni ve güzellik merkezi sahibi Dilan Polat’ın 3 ay süreyle Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne yatırılması kararı verildi.

Tahliye talebinde bulunmuştu: Savcılıktan Dilan Polat kararı!

Lüks yaşantılarıyla gündemden düşmeyen ve gelirlerinin kaynağı merak konusu olan Dilan Polat ve Engin Polat çifti 1 Kasım 2023'te gözaltına alındı. Kara para aklama, vergi kaçırma ve örgüt kurma suçlarından haklarında soruşturma başlatılan çift, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Geçtiğimiz günlerde cezaevinde sinir krizi geçirdikten sonra kendini yaralayan Dilan Polat’ın avukatları tahliye talebinde bulunmuş, ancak bu talep reddedilmişti.

3 AY TEDAVİ GÖRECEK

Gelişmelerin ardından avukatlar Polat'ın tahliyesi için bir kez daha talepte bulundu. Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı da Dilan Polat'ın Adli Tıp Kurumu'na sevk edilmesine karar verdi.

Marmara Cezaevi'nde tutuklu olan Dilan Polat, kararın ardından geçtiğimiz hafta jandarma ekipleri tarafından Yenibosna'daki Adli Tıp Kurumu'na götürüldü ve 1,5 saat tahlil yaptırdı.

Adli Tıp Kurumu'ndan çıkan rapor Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'na ulaştı. Raporda Dilan Polat'ın 3 ay Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları'nda tedavi görmesine karar verildi.


Haber Kaynağı : 12punto

Adli Tıp Kurumu Dilan Polat