Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
35,8790
Dolar
Arrow
32,9500
İngiliz Sterlini
Arrow
42,5402
Altın
Arrow
2506,0000
BIST
Arrow
10.891

Taksiciye 'durmadı' diye saldırmış

İzmir'de taksici Kaya Özel'e saldıran şüpheli Metehan A., İzmir Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalandı. Olayın ayrıntılarına 12punto.com.tr ulaştı.

Taksiciye 'durmadı' diye saldırmış

Müslim SARIYAR/12punto.com.tr

İzmir'de taksi şoförü, Ferahlı Mahallesi'nde 3513 Sokak'ta 10 Şubat günü saat 00.50 sıralarında yaşanan olayda saldırıya uğradı. Saldırıya uğrayan taksici Kaya Özel (23), kendisine el işareti yapan bir kadını aracına aldıktan sonra ilerlemeye başladı. Zor durumda olduğu düşündüğü kadını iyilik yapmak için taksisine alan Kaya Özel, aracının durması üzerine bir kişinin yumruklu saldırısına uğramıştı. Aracın da da hasarlar meydana gelen o anlar ise araç içi kamerası tarafından kaydedilmişti. 

İZMİR ASAYİŞ ŞUBE TARAFINDAN GÖZALTINA ALINDI

İzmir'de taksici Oğuz Erge'yi öldüren Delil Aysal'ı olaydan 1.5 sat sonra yakalayan İzmir Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Kaya Özel'e saldıran şüpheli 27 yaşındaki Metehan A'yı gözaltına aldı. Şüpheli Metehan A'nın, hırsızlık, hakaret, tehdit ve kasten yaralama gibi 7 suçtan kaydı olduğu öğrenildi. 

NEDEN SALDIRDIĞINI BÖYLE ANLATTI

12punto.com.tr'nin ulaştığı ayrıntılara göre Metehan A., "Taksiye binen kişi yengem olur. Evde kalabalık olarak alkol alıyorduk. Sonra kendisi kalktı ve gidecem dedi. Ben de gitme otur dedim. Bir anda kalktı dışarı çıktı. Ben de peşinden çıktım. O sırada bir taksi geçiyordu. El yaptı ve durdu. İçine bindiği anda taksiciye bağırdım. Durmasını istedim. Biraz gittikten sonra durdu. Alkolün de etkisiyle taksiciye, 'Bağırmama rağmen, sesimi duymana rağmen neden durmadın' diye saldırdım" dediği öğrenildi.


Haber Kaynağı : Müslim Sarıyar

Oğuz Erge Delil Aysal