Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Tanju Özcan'dan Ali Erbaş'a: Sende Allah korkusu mu büyük, Tayyip Erdoğan korkusu mu?

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in açıkladığı tasarruf tedbirleri ardından Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi marka A8 aracını iade etmişti. Bolu Belediye Başkanı Özcan, Erbaş'a bu hareketi üzerinden sert bir eleştiride bulundu.

Tanju Özcan'dan Ali Erbaş'a: Sende Allah korkusu mu büyük, Tayyip Erdoğan korkusu mu?

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ın tasarruf tedbirleri kapsamında Audi marka A8 aracını iade etmesi hakkında konuşan Bolu Belediye Tanju Özcan, Erbaş’a yönelik, “Sende Allah korkusu mu büyük Tayyip Erdoğan korkusu mu?” sorusunu yöneltti.

tv100’de Görüş Farkı adlı programa konuk olan Tanju Özcan, konuya ilişkin yaptığı değerlendirmede şu ifadeleri kullandı:

“Diyanet İşleri Başkanı A8 aracını iade etti. Bu; "Ben şimdiye kadar israf ediyordum" demek. Sen Allah'ı dinlememişsin de Tayyip Erdoğan'ı mı dinliyorsun? Sende Allah korkusu mu büyük Tayyip Erdoğan korkusu mu?”

DİYANET ARACIN İADE EDİLDİĞİNİ AÇIKLAMIŞTI

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ın yeni araç istediği ve bu talebe yönelik Erbaş’a Audi A8 makam aracının tahsis edilmesi tepki çekmişti.

Bakanlık, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek tarafından açıklanan tasarruf tedbirleri kapsamında Audi A8 makam aracının iade edildiğini duyurdu.

Konuya ilişkin Diyanet'ten yapılan açıklamada şu ifadeleri kullanıldı:

"Başkanlığımız hizmetinde kullanılan bir adet Audi A8 araç iade edilmiştir. Merkez, taşra ve yurt dışı teşkilatlarında çok zorunlu ihtiyaçlar dışında demirbaş eşya, büro malzemesi, kırtasiye vb. alımlar yapılmayacaktır."


Haber Kaynağı : 12punto

Ali Erbaş Audi bakan Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek Tanju Özcan tasarruf