Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8412
Dolar
Arrow
33,9580
İngiliz Sterlini
Arrow
44,8874
Altın
Arrow
2747,0000
BIST
Arrow
9.771

Telegram’da korkunç kiralık tetikçi ilanı: 'Tetikçi olmak isteyen gençler…’

Telegram isimli anlık iletişim uygulamasında verilen bir ilanda, ‘K&Y’ kod adlı bir kişi ücreti karşılığında kiralık tetikçilik yaptığını iddia etti. 537 üyesi bulunan grupta çeşitli tetikçilik ilanları yer alıyor.

Telegram’da korkunç kiralık tetikçi ilanı: 'Tetikçi olmak isteyen gençler…’

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya yaptığı paylaşımlarla sık sık suç örgütlerinin çökertildiğini duyuruyor. Fakat bazı sosyal medya hesaplarında açılan hesaplar kriminal grupların nasıl örgütlendiğini gözler önüne seriyor.

TELE1’in haberine göre ücreti karşılığında tetikçilik hizmeti verdiğini belirten ‘K&Y’, “İstanbul içi; sorunu olan, sıkıntı çeken, parasını alamayan, korkutulan hasım sahipleri, biz bugünler için varız hepinizi bekliyorum dm’ye” ifadelerini kullandı.

“BOŞ BOŞ İNSANLAR YAZIYOR"

İlanların yanı sıra grupta çeşitli mesajlar da paylaşan ‘K&Y’, kendisine ciddi mesajlar atılmasını talep ederek, şunları söylüyor:

“Her gün boş boş insanlar yazıyor. Bu işin ciddiyetini kavrayın artık, boş insanların mesajlarına bile bakmayacağım. Bu saatten sonra bu iş çocuk oyuncağı değil”

SİLAHI VE MOTORU OLAN GENÇLERE ÇAĞRI

Öte yandan grup yöneticisi, ücretli tetikçilik ilanlarının yanında tetikçi olmak isteyenlere yönelik de bir çağrı yaptığı görüldü. Mesajda silahı ve motoru olan gençlere seslenen ‘K&Y’, “Tetikçi olmak isteyen gençler dm’den ulaşabilir. Motor sürebilen, eli silah tutan, yaş fark etmez herkesin kazanması için uğraşıyoruz. Silahı ya da motoru olan herkes ulaşsın” ifadelerini kullandı.

İKİ KİŞİNİN KONUŞMASINA DAİR YAZIŞMALAR PAYLAŞILDI

‘K&Y’, Telegram hesabı üzerinden daha önce gerçekleştirdiğini iddia ettiği bir mesaj ekran görüntüsünü de paylaştı. Paylaşımda, iki kişinin konuşması ve ücret teslimiyle ilgili ayrıntılar yer aldı.

Grupta aynı zamanda daha önce İstanbul’da gerçekleştirilmiş silahlı saldırı haberlerinin görüntüleri de yer aldı. Şahsın, söz konusu görüntüleri hangi amaçla paylaştığı ise bilinmiyor.


Haber Kaynağı : 12punto

Ali Yerlikaya çocuk genç Hesap ilan İstanbul silahlı saldırı suç örgütleri Telegram