Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

TFF Başkanı Büyükekşi hakkında AKP'li Külünk'ten çarpıcı iddia. 'Rahatsızlık duyuyor'

Süper Lig'de yaşanan pek çok krizden dolayı eleştirilerin odağında olan ve istifaya davet edilen TFF Başkanı Büyükekşi hakkında AKP'li Metin Külünk'ten çarpıcı bir iddia geldi.

TFF Başkanı Büyükekşi hakkında AKP'li Külünk'ten çarpıcı iddia. 'Rahatsızlık duyuyor'

Riyad'daki Süper Kupa finalinde Büyükekşi'nin krizi yönetemediğini söyleyen Külünk, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da Büyükekşi yönetiminden rahatsız olduğunu öne sürdü.

Sansürsüz Futbol kanalına konuşan Külünk, Büyükekşi’nin Süper Kupa krizini yönetemediğini ve Riyad’da gerçekleştirilecek olan maçta Türkiye’ye küresel bir operasyon çekildiğini ifade etti.

AKP’li Metin Külünk, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi hakkında çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

"İKİ KRİZDE DE FATURA ERDOĞAN'A KESİLDİ"

Riyad krizinden sonra olaylı Trabzon-Fenerbahçe maçında yaşanan zaafiyetin sorumluluğunun TFF’ye ait olduğuna dikkat çeken Külünk, bu iki krizde de faturanın Erdoğan’a kesildiğini söyledi.

Külünk, açıklamalarının devamında TFF Başkanı Büyükekşi'nin zaafiyetleri ile Erdoğan'a operasyon çekildiğini iddia etti ve Erdoğan'ın, Büyükekşi'nin yönetim biçiminden de rahatsız olduğunu ileri sürdü.

NE OLMUŞTU?

Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da Fenerbahçe ve Galatasaray arasında oynanacak Süper Kupa finali Arabistan'lı yetkililerin Atatürk görsellerine izin vermemesi nedeniyle oynanamamış Fenerbahçe Başkanı Ali Koç bu uygulamayı kabul etmeyeceklerini ifade ederek takımı sahaya sürmemişti.

TFF'nin organize etti Riyad'da Süper Kupa finali Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. kuruluş yıldönümüne denk gelmesi büyük tepki toplamıştı.


Haber Kaynağı : 12punto

Cumhurbaşkanı Erdoğan Mehmet Büyükekşi Metin Külünk Riyad süper kupa Suudi Arabistan

İlgili Haberler