Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Trafik polisinden çocuğa: 'Senin çikolata parası gider'

Amasya’da bir kadın polis memuru, trafik denetiminde durdurulan aracın ön koltuğunda oturan çocuğa ve ailesine çikolata tadında uyarıda bulundu. Çocuğu arka koltuğa oturtup kemerlerini bağlatan polis, “Bu sefer uyarıyorum. Bir dahaki sefere önde oturduğunu görürsek babaya ceza yazarız. Senin çikolata parası gider” sözleriyle uyardı.

Trafik polisinden çocuğa: 'Senin çikolata parası gider'

İl merkezinde denetim yapan Amasya Emniyet Müdürlüğü trafik şubesi ekiplerinden bir polis memuru, durdurulan otomobilin ön koltuğunda oturan çocuğu fark etti. Sürücünün yanına gelip belgelerini alması sonrası çocuğun arka koltuğu geçmesini sağlayıp emniyet kemerini bağlattı.

Baba ve annenin de emniyet kemerini bağlaması sonrası uyarılarını sürdüren polis memuru, “Bu sefer uyarıyorum. Bir dahaki sefere önde oturduğunu görürsek babaya ceza yazarız. Senin çikolata parası gider” diye konuştu.

''CEZA YOK, UYARI VAR''

Sürücülere bilgilendirme broşürü dağıtan polis, “Önümüz bayram. Bayramımız huzurlu, mutlu, sağlıklı, kazasız olsun” dedi. Kask takan motosikletlilerden Yusuf Aksoy, “Ceza yok. Uyarı var. En güzeli bu” şeklinde konuştu. Denetimden memnun olan vatandaşlardan Erdi Hırçın da, “Böyle denetimlerin olması çok iyi. Çünkü trafikte ehliyetsiz, tehlikeli sürüş yapanlar olabiliyor” ifadelerini kullandı.


Haber Kaynağı : İHA

Trafik polisi Amasya