Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Turgut Altınok'tan Mansur Yavaş'a 'haram para' eleştirisi

AKP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok, katıldığı programda rakibi Mansur Yavaş'ı Ankara'nın her yerine astırdığı afişler ve bilboardlar üzerinden eleştirdi. Altınok, harcanan reklam paralarına dikkat çekerek "Bir gün Ankara'nın her yerinde benim resimlerimi görürseniz bu haram parayla demiş. Şimdi her duvarda resmi var." dedi.

Turgut Altınok'tan Mansur Yavaş'a 'haram para' eleştirisi

Partilerin seçim öncesi sokaklara astıkları afişler yurttaşların tepkisiyle karşılaşıyor.

Çok sayıdaki afişler rahatsızlık verici boyutlara gelebilirken, AKP'nin Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkan adayı Turgut Altınok, afişler üzerinden ABB Başkanı Mansur Yavaş'a dikkat çeken bir eleştiride bulundu.

CNN Türk canlı yayınına katılan Turgut Altınok, Yavaş'ın Ankara'nın her yerine astırdığı reklam afişlerine değindi.

Altınok, kampanyaya harcanan toplam paranın 2,5 milyar lira üzerinde olduğunu söyledi.

HARAM PARA SÖZLERİNİ HATIRLATTI

Mansur Yavaş'ın daha önce söylediği "Bir gün Ankara'nın her yerinde benim resimlerimi görürseniz bu haram paradır sözüne de dikkat çeken Altınok, şu ifadeleri kullandı:

"E şu an Ankara'nın neresine baksanız duvarlarda eserleri yok, resimleri var"

Ankara'daki kampanyaya harcadığı para 2 -2.5 milyar. Bütün duvarlara bakıyorsunuz sayın Yavaş var. Kampanyada ne gerekiyor, nasıl bütçe gerekiyor. Sadece duvarlara verdiği para 1 milyar üzerinde.

Bir gün Ankara'nın her yerinde benim resimlerimi görürseniz bu haram parayla demiş. Kendi söylemiş zamanında. Şu an Ankara'nın neresine baksanız bütün duvarlarda eserleri yok resimler var boy boy.

Bizim kampanyamızda bütün masraflar genel merkezimiz tarafından karşılanıyor. Biz öyle rakam bulamayız. CHP'nin bütün aldığı seçim desteği hazineden 1 milyar 800 milyon. Bunun tamamını Ankara'ya harcasa yine yetmez.


Haber Kaynağı : 12punto

aday AKP Ankara hazine Mansur Yavaş Para reklam Turgut Altınok