Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Twitch yayıncısı 'Pqueen' Pelin Baynazoğlu kansere yakalandığını açıkladı

Twitch yayıncısı 'Pqueen' Pelin Baynazoğlu, YouTube hesabında yayınladığı video ile kasım ayında öğrendiği meme kanseri sürecini paylaştı. Baynazoğlu erken tanının önemini vurguladı.

Twitch yayıncısı 'Pqueen' Pelin Baynazoğlu kansere yakalandığını açıkladı

Baynazoğlu kansere yakalandığını açıkladı. Kasım ayının kendisi için zorlu geçtiğini dile getiren Baynazoğlu, meme kanserine yakalandığını ve bir ameliyat geçirdiğini söyledi.

Kendisini takip eden kadınları bu konu hakkında bilinçlendirmek isteyen Baynazoğlu, "Meme kanserinde erken tanı" başlıklı bir video ile hem hastalığı hakkında bilgilendirme hem de yaşadığı süreci anlattı.

Hem anne hem de baba tarafında kanser geçmişi bulunduğunu söyleyen Pqueen, memesinde bir kitle fark ettikten sonra doktora başvurduğunu ve bu sürecin ardından da meme kanseri teşhisi aldığını söyledi.

ERKEN AŞAMA DETAYI

Kanseri çok erken bir aşamada fark eden Pelin Baynazoğlu, acil ameliyata alınarak kanserli kitleyi aldırdığını ve gerekirse de Kemoterapi alabileceğini belirtti.

Baynazoğlu, yakalandığı meme kanserinin 0 ile 1. evre arasında olduğunu yani çok erken bir aşamada olduğu için şanslı olduğunu dile getirdi.

Kendisini takip eden kadın takipçilerini de bilinçlendirmek için harekete geçen Pqueen doktorundan aldığı bilgiler doğrultusunda 30 yaşını geçen kadınların yılda bir kez muhakkak kontrole gitmesi gerektiğini söyledi. Öte yandan elle muayenenin yanında profesyonel bir görüşün de çok önemli olduğunu belirtti.



Haber Kaynağı : 12punto

Meme Kanseri Kanser Kadın video Ameliyat