Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Ümit Özdağ paylaştı! Ruanda'ya gönderilen mülteciler uçakla Türkiye'ye geliyor

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, İngiltere'nin Ruanda'ya gönderdiği mültecilerin Türkiye'ye gelmek üzere uçak bileti aldıklarını duyurdu.

Ümit Özdağ paylaştı! Ruanda'ya gönderilen mülteciler uçakla Türkiye'ye geliyor

İngiltere'nin Ruanda ile yaptığı yasa dışı mültecileri para karşılığında gönderme anlaşması ardından yakın zamanda Türkiye Dışişleri Bakanlığı'nın Ruanda ile Turizm Anlaşması imzalaması ve Ruanda'dan Türkiye'ye uçuşların arttırılması, sosyal medyada İYİ Parti ve Zafer Partisi siyasetçileri dahil birçok kişide tedirginlik uyandırdı. 

"BÖYLE REZALET OLMAZ"

X sosyal medya kullanıcıların durumu tartışırken 1 Haziran tarihinde Ruanda - İstanbul arasında 66 uçuş olduğunu gözlemlemesi üzerine Gelecek Partisi Genel Başkanı Özdağ, şu paylaşımı yaptı:

Ruanda, Sivas büyüklüğünde bir ülke. Nüfusu 13 milyon. Kişi başına düşen gelir 800 dolar. Olağanüstü fakir bir ülke. İngiltere Ruanda ile anlaşarak mültecileri Ruanda’ya yolluyor. Ruanda ile AK Parti hemen bir turizm anlaşması yapıyor. Ve İngiltere’den Ruanda’ya gidenler Ruanda’dan Türkiye’ye mi getiriliyor? Böyle rezalet olmaz. Türkiye’de dünyanın luna parkı değil. Zafer Partisi İstanbul il başkanlığına mensup arkadaşlarımızdan ricam havaalanına giderek Ruanda’dan gelen yolcuların kim olduğunu video ve fotoğraf ile tespit edip Türk halkı ile paylaşmalarıdır.



Haber Kaynağı : 12punto

Ümit Özdağ Zafer Partisi Ruanda