Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Ümit Özdağ'a hakaret eden imam Halil Konakcı'ya yanıt gecikmedi: 'İmam taklidi yapan provokatör'

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Cumhuriyet ve laikliği hedef alan açıklamaları ve Hatay için söylediği sözlerle tepki çeken imam Halil Konakcı'nın kendisine yönelik, "zibidi" ifadesine yanıt verdi. Özdağ, Konakcı için "İmam taklidi yapan bir provakatör" dedi.

Ümit Özdağ'a hakaret eden imam Halil Konakcı'ya yanıt gecikmedi: 'İmam taklidi yapan provokatör'

Cumhuriyet ve laikliği hedef alan açıklamaları ile gündemden düşmeyen imam Halil Konakcı, bir 'konferans'ta yaptığı açıklamada Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ı hedef alarak, "Türk demek Müslüman demektir. Aklınızı başınıza alacaksınız! Türkiye'de çok kirli bir oyun oynanıyor. İslamsız bir Türklük kurgulamaya çalışıyorlar. Bunu başarabilir misin ulan sen zibidi. O biliyor! İsim söylemeye gerek yok, onlar biliyor sıfatlarını" demişti.

Konakcı'nın ifadelerine Ümit Özdağ, X üzerinden yanıt verdi. "İmam taklidi yapan bir provakatör" ifadelerini kullanan Özdağ şunları söyledi:

"İmam taklidi yapan bir provakatör, Atatürk ve Türk düşmanı bir alçak, Yunan ordusunun at uşaklığını yapan hain ve sahte dinadamlarının aşığı, Hatay’ı Türk milletinin elinden almaya çalışanların elemanı Halil Konakçı bana hakaret etmiş: Bu imanı şüpheli 21. Yüzyıl Lawrenci benimle ilgili iyi bir şey söylendiği sürece sorun yok. Birde korkusundan 5 polis ile gezmesine bayılıyorum. Bana “IŞID size suikast yapacaktı” haberi yollayıp 1 koruma polisi veren Ankara Emniyet Müdürlüğü’nü de çok iyi anlıyorum." 



Haber Kaynağı : 12punto

Ankara Emniyet Müdürlüğü Halil Konakcı Ümit Özdağ Zafer Partisi