Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087
/gundem/video-acun-ilicali-enver-ayseverin-kanalinda-nasil-zengin-oldugunun-matematigini-yapti-11895

Acun Ilıcalı, Enver Aysever'in kanalında nasıl zengin olduğunun matematiğini yaptı

Gazeteci Enver Aysever, Mehmet Ali Erbil'in Acun Ilıcalı hakkında söylediği sözlerden sonra Ilıcalı'yı YouTube kanalına konuk etti. Acun Ilıcalı, programda gelirinin kaynağını hesaplarken Enver Aysever'in de buna eşlik etmesi dikkat çekti.

Sunucu ve şovmen Mehmet Ali Erbil katıldığı bir programda yapımcı Acun Ilıcalı’nın malvarlığına ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.

“Bak Burası Çok Önemli” programında konuşan Erbil, "Acun elinde mikrofonla benden yarım saat röportaj alabilmek için kapımda 1 saat bekliyordu. 3-5 yıl içinde 2 tane ulusal kanal, 1 dijital platform, İngiltere'de 2 futbol takımı, 2 özel uçak, sayısını bilmediğimiz tekneleri... Ben 50 yıldır televizyon starıyım, ne bir kanalım var ne bir uçağım var. Artık bunu kamuoyuna sunuyorum. Para aklamaya gelirse, 300 Euro’m vardı, Almanya'da akladım da geldim" ifadelerini kullandı.

ENVER AYSEVER ACUN ILICALI'YI KONUK ETTİ

Mehmet Ali Erbil’in, Acun Ilıcalı’nın mal varlığıyla ilgili yaptığı göndermeli açıklamaların ardından gazeteci Enver Aysever, kendisine ait YouTube kanalında Acun Ilıcalı’yı ağırladı.

"SİZİN HİKAYENİZ TÜRKİYE'DE ÇOK ZOR GEÇEN BİR YAŞAM HİKAYESİ"

Erbil’in sözlerini hatırlatan Aysever, “Sizin yaşam hikayeniz sorduğum sorulardan bağımsız Türkiye’de çok zor geçen bir yaşam hikayesi ve kendini inşa etmiş bir genç adamın hikayesi. Bir kere onu teslim edeyim” diyerek sözü Acun Ilıcalı’ya bıraktı.

Mehmet Ali Erbil için “Ona gülüyorum sadece. Kendisi Çarkıfelek’i ona sundurmadık diye sinirlenmiş. Konuşmalarından öyle anlıyoruz” diyen Acun Ilıcalı kazandığı paranın hesabını yaptı.

Var Mısın Yok Musun programından bölüm başına 100 bin Dolar kazandığını ifade eden Ilıcalı, programın yılda 150 bölüm çekildiğini ve senede 15 milyon Dolar kazandığını söyledi.

Programın 6 yıl çekildiğini belirten Acun Ilıcalı, Aysever’e “Şimdi yılda 15 milyon Dolar kazanan adama 6 senede kaç para kazanır?” sorusunu yöneltti.

Aysever’in "Diyorsunuz ki siz 15 milyon Dolar x 6= 90 milyon Dolar eder" diyerek Acun Ilıcalı’yla beraber bu hesabı yapması dikkat çekti.

Haber Kaynağı : 12punto