Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087
/gundem/video-almanyada-pizza-1500-euro-dedi-alay-konusu-oldu-19838

'Almanya'da pizza 1500 euro' dedi alay konusu oldu

Gurbetçilerle yapılan sokak röportajlarında sürekli olarak yaşadıkları yerde hayat pahalılığı olduğunu söylemeleri dikkat çekiyor. Bunu ispat etmek için video çeken bir gurbetçi sosyal medyada alay konusu oldu.

Almanya'da yaşayan gurbetçi, alışveriş için gittiği markette pizza kutusunun üzerinde 1500 euro ifadesini görünce hemen telefonuna sarıldı ve hayat pahalılığı üzerine bir video çekti.

Çektiği videoda yalan söylemekten çekinmeyen gurbetçi pizza kutusunun üzerinde yazan gerçek ifadeleri okumayarak pizzanın gerçekten de 1500 euro olduğunu iddia etti.

Gerçeği çarpıtarak ve eksik söyleyerek Türkiye'deki yurttaşları kandırmaya devam eden gurbetçinin videosu sosyal medyada eleştirildi.

KUTUNUN ÜZERİNDE YAZAN GERÇEĞİ AÇIKLADILAR

Sosyal medyada kısa sürede yayılan pizza videosunun altına yapılan yorumlardan birinde, yurttaşlardan biri kutuda yazan gerçek ifadeleri açıkladı.

Pizzanın bir tatil promosyonu için kutuda bu ifadeleri kullandığını söyleyen sosyal medya kullanıcısı söz konusu 1500 euronun, çekilişle verilmesi planlanan tatilin fiyatı olduğunu açıkladı.

Haber Kaynağı : 12punto