Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087
/gundem/video-banu-parlakin-polis-ifadesi-ortaya-cikti-dikkat-ceken-silah-ayrintisi-7470

Banu Parlak'ın polis ifadesi ortaya çıktı! Dikkat çeken 'silah' ayrıntısı

İstanbul’da silahlı paylaşımları nedeniyle gözaltına alındıktan sonra Büyükçekmece Adliyesi'ne getirilen Banu Parlak, ifadesinin ardından sevk edildiği Sulh Ceza Hakimliği'nce serbest bırakıldı. Adliye çıkışı koşarak uzaklaşan Parlak'ın ifadesi ortaya çıktı. Parlak, silahlı paylaşımı hakkında "Espri maiyetinde çektiğim bir videoydu. Silah gerçek değildi" savunmasını yaptı.

Müslim SARIYAR / 12punto.com.tr

Bugün çıkarıldığı savcılık tarafından ‘yurtdışı çıkış yasağı’ ve ‘adli kontrol şartıyla’ serbest bırakılan ünlü fenomen Banu Parlak'ın polise verdiği ifadeye ulaşıldı.

'TANIMADIĞIM BİRİNDEN SİLAH ALDIM'

Sosyal medya mecraları üzerinden silahlı paylaşımı yaptığı gerekçesi ile dün akşam gözaltına alınan Banu Parlak ifadesinde, "Başakşehir ilçesindeki güzellik merkezim 2 kez kurşunlandı. Bu sebepten ötürü can güvenliğimi sağlamak amacıyla silah temin etmeye karar verdim. Ruhsat işlemleri uzun sürünce internet üzerinden tanımadığım birinden 120 bin liraya silahı satın aldım" dediği öğrenildi.

'ESPRİ MAİYETİNDE ÇEKTİĞİM VİDEOYDU'

Tabancayı iş yerindeki çekmecesine koyduğunu anlatan Parlak, "Daha sonra da bu tabancayı evime götürdüm. Bu silahı üzerime alıp taşımadım evimde taşıdım. Videoda görülen silah ise işyerime gelen bir erkek müşterime aitti. 1,5 sene önce sosyal medya hesabım için espri maiyetinde çektiğim bir videoydu. Silah gerçek değil, o yüzden alıp video çektim. Yaşanan son olaylardan sonra beni zor durumda bırakmak için sanki yeni paylaşmışım gibi servis ediyorlar" diye ifade verdiği öğrenildi.

Parlak, verdiği ifadenin ardından Sulh Ceza Hakimliği tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Adliye çıkışında arabasına binen Parlak, gazetecilerden koşarak uzaklaştı. 

Haber Kaynağı : 12punto