Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087
/gundem/video-chpnin-etimesgut-adayi-erdal-besikcioglu-erdogani-taklit-etti-iyi-ki-de-o-lafi-etmis-17304

CHP’nin Etimesgut adayı Erdal Beşikçioğlu Erdoğan’ı taklit etti: 'İyi ki de o lafı etmiş'

CHP Etimesgut Belediye Başkan Adayı Erdal Beşikçioğlu, katıldığı bir canlı yayında AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın taklit ederek devlet tiyatrolarından neden istifa ettiğini açıkladı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Etimesgut Belediye Başkan Adayı oyuncu Erdal Beşikçioğlu Sözcü TV’de Saygı Öztürk’ün sorularını yanıtladı.

Behzat Ç. karakteriyle hafızalara kazınan Beşikçioğlu, devlet tiyatrolarından neden istifa ettiğini açıkladı.

Canlı yayından AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı taklit eden Beşikçioğlu, şunları söyledi;

"Aslında AKP iktidarının sebep sonuç ilişkisi yüzünden ben devlet tiyatrolarından istifa ettim. Ordu'da bir turnedeydim, Ordu gençlik kollarında Recep Bey'in bir konuşması vardı; 'Ya hu sanatçılar çok iler gittiler parasını biz veriyoruz kardeşim bizim istediğimizi yapacaklar' dedi ki devlet tiyatrolarının kendi içerisinde özel bir yapısı vardır, hangi tandansa ait olursa olsun o çeşitlilikte oyunlar oynamak zorundadır. Böyle olunca baktık iş olacak gibi değil istifa ettik ve Tatbikat sahnesini kurduk iyi ki de kurmuşuz. İyi ki o lafı etmiş”

Erdal Beşikçioğlu konuşmasının devamında ise dışarıdan aday olma eleştirilerine ise "Ben dışarıdan olduğumu kabul etmiyorum ben her gün evlerinin içerisine girdim..." yanıtını verdi.

Haber Kaynağı : 12punto