Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,5250
Dolar
Arrow
34,2450
İngiliz Sterlini
Arrow
44,9695
Altın
Arrow
2922,0000
BIST
Arrow
9.109
/gundem/video-detaylar-ortaya-cikti-esenyurtta-biri-kadin-10-kisiyi-bicaklamisti-17717

Detaylar ortaya çıktı: Esenyurt'ta biri kadın 10 kişiyi bıçaklamıştı

İstanbul Esenyurt’ta 9 saat içerisinde biri kadın 10 kişiyi bıçaklayarak yaralayan şüphelinin soruşturması tamamlandı. Polise ifade veren şüpheli Abdullah Ö., “Eski oturduğumuz eve gittim. Eski ev sahibi kapıyı açmadı. Babamı annemi soracaktım. Sinirlendim” dedi. Bu olayın ardından sinirlenerek bıçaklı saldırıları gerçekleştirdiğini iddia etti. Şüphelinin olaydan iki gün önce de Çam ve Sakura Şehir Hastanesi’nde doktorun odasını dağıttığı ortaya çıktı.

Müslim SARIYAR/12punto.com.tr

Dün Esenyurt’ta peş peşe yaşanan dehşetin ardından yakalanan şüpheli 26 yaşındaki Abdullah Ö.’nün soruşturmaıs tamamlandı.

Dün 9 saatte biri kadın 10 kişiyi bıçaklayarak yaralayan şüpheli Abdullah Ö., emniyetteki işlemlerin arıdndan adliyeye sevk edildi.

ESKİ EV SAHİBİ AÇMAYINCA...

Şüphelinin işlemleri Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği’nde yapıldı. Polise ifade veren şüpheli, bir yıldır sokaklarda kaldığını anlatan Abdullah Ö., olay uzun süredir kendisiyle görüşmeyen ve yerlerini bilmediği babası ve annesinin yerine öğrenmek için eski mahallesine gittiğini söyledi. Eski ev sahibi kadının kapı zilini çaldığını anlatan şüpheli “Kapıyı açmayınca ona sinirlendi.” Dedi. Bu olayın ardından apartmana taş attığını ve daha sonra önüne geleni bıçakladığını anlattı.

DOKTORUN ODASINI KULLANAMAZ HALE GETİRDİ

Emniyette yapılan soruşturmada, şüphelinin 20 Ocak Cumartesi günü Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nde bir doktorun odasını kullanılmaz hale getirdikten sonra kaçtığı öğrenildi.

Doktorun olayı ile ilgili de iki gün önce gözaltına alınan şüpheli Abdullah Ö.’nin ‘mala Zarar Vermek” suçlamasıyla hakkında adli kontrol kararı verilerek serbest kaldığı ortaya çıktı.

"PİŞMANIM" DEDİ

Bıçaklı saldırılarda bir telefon gaspı da yer alan olaylarla ilgili pişman olduğunu söyleyen şüpheli Abdullah Ö.’nün çeşitli suçlardan 14 ayrı suçkaydı olduğu ortaya çıktı.

İşlemlerin ardından şüpheli adliyeye gönderildi.

Haber Kaynağı : Müslim Sarıyar