Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8385
Dolar
Arrow
34,1542
İngiliz Sterlini
Arrow
44,9695
Altın
Arrow
2916,0000
BIST
Arrow
9.109
/gundem/video-disari-atildiklari-restauranti-uzun-namlulu-silahlarla-taramislardi-o-saldirganlar-yakalandi-3975

Dışarı atıldıkları restaurantı uzun namlulu silahlarla taramışlardı: O saldırganlar yakalandı

İstanbul Küçükçekmece'de 2 hafta önce geldikleri restaurantta taşkınlık yapınca dışarı çıkarılan 4 kişi, bir süre sonra maske takarak geldikleri restauranta uzun namlulu silahlarla kurşun yağdırdılar. Güvenlik kameralarınca saniye saniye görüntülenen saldırının ardından çalışma başlatan polis, 4 kişilik saldırganlardan 3'ünü gözaltına aldı. Sorgularının ardından mahkemeye sevk edilen 3 saldırgan tutuklandı.

Müslim SARIYAR/12punto.com.tr

Küçükçekmece Atatürk Mahallesi 2.Hürriyet Caddesi üzerinde bulunan bir restauranta gelen 4 kişi taşkınlık yapınca dışarı çıkarıldı. 17 Ekim 2023 günü meydana gelen olayda, dışarı çıkarılan 4 kişi ayrıldıkları restauranta bu kez lüks bir otomobille geldi. Yakın bir bölgeye araçlarını park eden maskeli 4 saldırgan. uzun namlulu silah ve tabancalarla restauranta kurşun yağdırdılar. Saldırganlar aynı otomobille olay yerinden kaçtı.

SALDIRI ANI KAMERALARDA

Film sahnelerini aratmayan olayın dehşet saçan görüntüleri güvenlik kamera tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde lüks bir otomobil ile gelen maskeli 4 şüphelinin ortalığı kolaçan ettikten sonra, uzun namlulu silah ve tabancalarla restorana kurşun yağdırdığı anlar, ardından kaçtıkları sırada da ateş etmeye devam ettiği anlat güvenlik kameralarına yansıdı.

KİMLİKLERİ TESPİT EDİLDİ

Olayın ardından Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri ve Küçükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı. Olay yerinde yapılan incelemelerde iş yerinde 14 adet, park halindeki araçta 3 adet isabet olduğu görüldü. Gasp Büro ve Küçükçekmece Asayiş Büro Amirliği ekiplerinin ortak çalışması sonrası saldırganların kimlikleri belirlendi.

3 KİŞİ TUTUKLANDI

Elde edilen bilgilerin ardından yaklaşık 1 hafta önce düzenlenen eş zamanlı operasyon da, 6 suç kaydı bulunan Hakkıcan U. (24), 2 suç kaydı bulunan Adem K (35) ve 15 suç kaydı bulunan Umut D.(25) Gasp Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalandı. Olayda kullanılan uzun namlulu silah gizli bölmede ele geçirildi. Soruşturmanın ardından 3 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi. 4'ncü kişinin yakalanması için polisin çalışmasının sürdüğü öğrenildi.

Haber Kaynağı : Müslim Sarıyar