Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087
/gundem/video-ekonomi-kotu-diyen-emekli-yurttasa-akpli-isimden-vatanimizin-kiymetini-bilelim-yaniti-19666

Ekonomi kötü diyen emekli yurttaşa AKP'li isimden 'vatanımızın kıymetini bilelim' yanıtı

Yerel seçimlerde boy gösterecek adaylar yurttaşlara kendilerini göstermek adına gezilerde bulunuyorlar. Bir kahvehane ziyaretinde bulunan AKP’nin Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş, sorunlarından bahseden emekli yurttaşa, "cennet vatanımız var, kıymetini bilelim" dedi. Başkan adayının yanındakilerden biri "Garibanın kahvede ne işi var" yorumu yaptı.

AKP’nin Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş’ın Kuşadası’nda emekli bir yurttaşa söylediği sözler şok etkisi yarattı. 

HaberAydın'da yer alan habere göre, ekonominin kötülüğünden bahsetmek isteyen yurttaşa yanıt veren Savaş, “Akşam başımızı yastığa koyduğumuzda huzur içinde uyandığımız cennet vatanımız var. Bunun kıymetini bilelim” dedi. Savaş’ın yanında bulunanlardan birisi ise, “Garibanın kahvede ne işi var yaa” ifadelerini kullandı.

EKONOMİK SIKINTI ÇIKIŞINA CENNET VATAN YANITI

AKP’nin Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş’ın Kuşadası programında emekli bir yurttaş ile arasında geçen diyalog tepki topladı. 

Kuşadası Avcılar Kulübü’nün kahvehanesine giden Savaş’a bir vatandaş, “Emekli aç, 7500 lira aylık alıyorum” dedi. Savaş ise, “Akşam başımızı yastığa koyduğumuzda huzur içinde uyandığımız cennet vatanımız var. Bunun kıymetini bilelim” dedi.

İsmi öğrenilemeyen emekli yurttaş ise, “Biz vatanı biliyoruz, siz bilin” dedi. Mustafa Savaş ve beraberindekiler ise hızlıca mekanı terk etti.

"GARİBANIN KAHVEDE NE İŞİ VAR"

Öte yandan, kamera açısında yer almayan ve Mustafa Savaş ile kahvehaneyi ziyaret ettiği söylenen bir şahıs ise emekli vatandaşa tepki göstererek, “Garibanın kahvede ne iş var yaa” ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı : 12punto