Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087
/gundem/video-esenyurtta-bir-sahis-sokak-sokak-gezerek-onune-geleni-bicakladi-17547

Esenyurt'ta bir şahıs, sokak sokak gezerek önüne geleni bıçakladı

İstanbul Esenyurt’ta sokak sokak gezen bıçaklı saldırgan biri kadın 10 kişiyi bıçaklayan saldırgan yakalandı. Polis tarafından yapılan çalışmalarda saldırganın Abdullah Ö. adlı kişi olduğu saptandı. Çeşitli suçlardan kaydı bulunan saldırganın polisin yaptığı çalışmalar sonucu yakalandı.


Esenyurt'ta bir kişi sokak sokak gezerek biri kadın 10  kişiyi bıçakladı. Yaralılar hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınırken, saldırganın bir kişiyi bıçakla yaraladığı anlar ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

KİMLİĞİ TESPİT EDİLDİ

Olayın ardından harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü ve Esenyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri geniş çaplı çalışma başlattı. Başlatılan çalışmalar sonucu saldırganın kimliği kısa sürede tespit edildi. Abdullah Ö. olduğu tespit edilen saldırganın yakalanması için çalışma baylatıldı.

YAKALANDI

Yapılan çalışmaların ardından Esenyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri saldırgan Abdullah Ö.’yü yakaladı. Yapılan çalışmalarda saldırganın şu ana kadar biri kadın 10 kişiyi bıçakla yaraldığı ortaya çıktı.

5 SUÇ KAYDI ÇIKTI

Çeşitli suçlardan 5 ayrı suç kaydı bulunan saldırganın bıçaklama olayından sonra, bazı evlere taş attığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturmaya devam ediliyor

"BACAĞIMA SOKTU, YÜRÜDÜ GİTTİ"

Yaşananları anlatan yaralılardan Mehmet Üstel, "Yürürken karşımdan geldi bir şahıs. Bıçağı çıkardı ekmek bıçağını. Şaka yapar gibi geldi ilk görünce. Bacağıma soktu yürüdü gitti. Ben anında düştüm yere. Hayatta karşılaşmadığım biri. 9 kişi geldi böyle. Hiçbir şey söylemedi. Sabah 09.30'da başlamış, saat 13.30'da beni bıçakladı. Bıçakladıklarının sayısı belli değil" ifadelerini kullandı.

Saldırganın yaraladığı Çiğdem Karaca'nın babası Hasan Karaca ise, "Çocuğumu bıçaklıyor, çantasını çekmeye çalışıyor. Oradaki esnaf müdahale edip kurtarıyorlar çocuğu. Sabahtan başlamış bıçaklamaya. Başka hastanelere giden de olabilir. Hiçbir şey söylememiş, direk bıçaklamış. Tüm vakalar da böyle olmuş zaten. Şu anda kızım sol bacağından yaralı" şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı : İHA