Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,5250
Dolar
Arrow
34,2450
İngiliz Sterlini
Arrow
44,9695
Altın
Arrow
2922,0000
BIST
Arrow
9.109
/gundem/video-fatih-camiindeki-bicakli-saldirinin-goruntuleri-ortaya-cikti-15216

Fatih Camii’ndeki bıçaklı saldırının görüntüleri ortaya çıktı

Fatih Camii’nde imam ile bir kişinin ağır yaralandığı bıçaklı saldırı anının güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri ortaya çıktı.

Dün (8 Ocak) saat 19.15 sıralarında Fatih Camii’nde meydana gelen olayda iddiaya göre Fatih Camii içerisine girerek slogan atan Ö.S. isimli şahıs, kendisini uyarmak için gelen Fatih Camii imamı Galip Usta ve Bilal Erdem’i bıçakla saldırarak ağır yaraladı. Galip Usta ve Bilal Erdem yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılmış zanlı yakalanarak gözaltına alındı.

SALDIRI ANININ GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

İmam ile bir yurttaşın yaralandığı saldırı anı güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde cami içerisinde bir anda kargaşa çıktığı bu sırada bir kişinin imam ile bir yurttaşı bıçakladığı görülüyor.

VALİ GÜL'DEN YARALILARLA İLGİLİ AÇIKLAMA

Saldırıda yaralanan imam Galip Usta ve Bilal Erdem Bezmialem Vakıf Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. İstanbul Valisi Davut Gül, hastaneye giderek yaralılar hakkında doktorlardan bilgi aldı.

Gül sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Fatih Camii'nde uğradıkları saldırıda yaralanan hocamız Galip Usta ve talebesi Bilal Erdem'e Allah'tan şifa diliyoruz. Hastanede ziyaret ederek doktorlarımızdan bilgi aldık. Tedavileri devam ediyor. Fail yakalandı ve emniyetimiz olayı çok yönlü inceliyor. Geçmiş olsun" ifadelerini kullandı.

 

SALDIRGANIN SORGUSU DEVAM EDİYOR

Saldırgan Ömer S.’nin cinayet büro amirliğindeki sorgusu devam ediyor. Şüphelinin daha önceden bir suç kaydı olduğu ve üzerine ruhsatlı bir av tüfeği bulunduğu öğrenildi.

Haber Kaynağı : İHA