Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087
/gundem/video-fatih-portakaldan-macoglunun-kadikoy-adayligina-tepki-secmene-concon-dedi-17018

Fatih Portakal'dan Maçoğlu'nun Kadıköy adaylığına tepki: Seçmene 'concon' dedi!

Gazeteci Fatih Portakal, Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu’nun 2024’teki yerel seçimlerde Kadıköy’de aday olmasına tepki gösterdi.

2014 yerel seçimlerde Tunceli’nin Ovacık ilçesini kazanan ve 2019’da da Tunceli Belediye Başkanı seçilen Fatih Mehmet Maçoğlu, Türkiye Komünist Partisi (TKP) ve Sosyalist Meclisler Federasyonu tarafından 31 Mart 2024’teki yerel seçimlerde Kadıköy Belediye Başkan adayı olarak gösterildi.

Maçoğlu’nun Kadıköy adaylığına gazeteci Fatih Portakal’dan tepki geldi.

SEÇMENE 'CONCON' DEDİ, MAÇOĞLU'NA TEPKİ

Sözcü TV’de sunduğu ana haber bülteninde konuşan Portakal şu ifadeleri kullandı

“Bağdat Caddesi’ne çıkacak, Feneryolu’na gidecek, ‘Arkadaşlar devrim yapacağız, hadi yürüyün devrime karşı’ mı diyecek? Veya bahçelere domates mi ekecek? Veya ‘kolektif üretelim, kolektif kazanalım’ naralarıyla mı insanlardan oy isteyecek? Oradakiler concon zaten yani. Bağdat Caddesi’ni, Fenerbahçe’yi biliyorsunuz. ‘Concon’ dediğim zengin kesim yani. Şimdi Orada Fatih Mehmet Maçoğlu gelse, ‘Komünist Başkan, tamam hoş geldin’ diyecek de tamam sen ne yapacaksın adama? Ne anlatacaksın adama? Devrimden mi bahsedeceksin? Ya da ‘Üretelim, kazanalım’ onu mu anlatacaksın? Fatih bey, ne anlatacaksın sen Feneryolu’ndaki, Suadiye’deki, Kalamış’taki insanlara?”

Haber Kaynağı : 12punto