Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087
/gundem/video-fatih-terim-fonu-olayinda-yeni-gelisme-secil-erzanin-arda-turanin-kardesi-okan-turanla-goruntuleri-ortaya-cikti-14626

Fatih Terim Fonu olayında yeni gelişme! Seçil Erzan'ın Arda Turan'ın kardeşi Okan Turan'la görüntüleri ortaya çıktı...

Kamuoyunda Fatih Terim Fonu olarak bilinen yüksek döviz faizli fon dolandırıcılığında yeni bir gelişme yaşandı. Denizbank'ın eski Şube Müdürü Seçil Erzan'ın Arda Turan'ın kardeşi Okan Turan ile Seçil Erzan'ın bankaya giriş çıkış yaptıkları görüntüler ortaya çıktı.

Kamuoyunda 'Fatih Terim Fonu' adıyla bilinen yüksek döviz faizli fon dolandırıcılığında yeni bir gelişme yaşandı. 

Denizbank'ın eski Şube Müdürü Seçil Erzan'ın Arda Turan'ın kardeşi Okan Turan ile Seçil Erzan'ın bankaya giriş çıkış yaptıkları görüntüler ortaya çıktı.

EVRAKLARA İMZA ATTI!

Bankanın 25 Kasım 2022 tarihli kamera kaydı görüntülerine göre, sanık Erzan ve Okan Turan'ın ellerinde çantalarla bankaya geldikleri görülüyor. Okan Turan, bankadan para çektikten sonra Seçil Erzan ile birlikte bankadan ayrılıyor.

Ayrıca 30 Kasım 2022 tarihli görüntüye göre, Okan Turan bankadaki evraklara imza atıyor ve para çekmesinin ardından Seçil Erzan ile dışarı çıkıyor.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan iddianamede, sanık Seçil Erzan'ın bir bankanın Levent'teki şubesinde müdür olarak çalıştığı ve müşteki Bülent Çeviker'den kişisel güven ilişkisine dayalı 2 milyon dolar alarak yüksek kar vaadiyle yeniden kendisine iade edeceğini bildirdiği kaydediliyor.

İddianamede, müşteki Çeviker'e para karşılığında yazılı evrak verildiği ancak daha sonra Çeviker'in Erzan'a ulaşmaya çalışsa da ulaşamadığı, durumu bankaya bildirdiği, banka tarafından araştırma yapıldığı, Erzan hakkında suç duyurusunda bulunulduğu ifade ediliyor.

Haber Kaynağı : AA