Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087
/gundem/video-gozaltina-alinan-parlak-hakkinda-yeni-gelisme-adliyeye-sevk-edildi-7448

Gözaltına alınan Parlak hakkında yeni gelişme: Adliyeye sevk edildi

Sosyal medya'dan tanınan Banu Parlak, ruhsal olduğunu söylediği tabancı ile çektiği videoyu sosyal medyadan paylaştıktan sonra gözaltına alınmıştı. Parlak'ın evinde yapılan incelemede bir adet ruhsatsız tabanca ile 9 adet fişek bulundu. Fenomen Parlak, emniyetteki işlemlerden sonra adliyeye sevk edildi.

Sosyal medya fenomeni Banu Parlak, iddia ettiği şekilde ruhsatlı bir tabanca ile çektiği videoyu sosyal medya hesabında paylaştı. Bu paylaşım üzerine Parlak, adliyeye sevk edildi. Büyükçekmece Cumhuriyet Savcılığı, Banu Parlak hakkında soruşturma başlattığı kaydedildi.

Parlak, soruşturma kapsamında Beylikdüzü İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Beylikdüzü'ndeki ikametinde gözaltına alınmıştı. Evde gerçekleştirilen arama sırasında, bir adet ruhsatsız tabanca ile 9 adet fişek bulunmuştu.

Parlak, çektiği videoda silah kullanmaya özendirmiyorum diyerek şunları söylemişti: 

"Benim de arabalar, evler gibi farklı ilgi alanlarım var. Ne yapalım ki, herkesin bir hobisi var. Ben de uzun süre bekledim bu günü. Sadece belirtmeliyim ki silahım ruhsatlidir, ancak kimseyi silah kullanmaya özendirmiyorum. Herkesin farklı merakları var, kimileri deli gibi film izler, kimileri de farklı hobilerle ilgilenir. Benimkisi de böyle bir hobi. Şu an içi bile boş, sadece seviyoruz" 

Haber Kaynağı : 12punto