Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087
/gundem/video-istanbul-eyupsultanda-toprak-kaymasi-nedeniyle-iki-bina-bosaltildi-7440

İstanbul Eyüpsultan'da toprak kayması nedeniyle iki bina boşaltıldı

İstanbul Eyüpsultan'da, toprak kayması sebebiyle 2 bina tahliye edildi. Ölen ya da yaralı bulunmayan bölgede, toprak kaymasının sabah yağan yağmurun etkisiyle yaşandığı belirtildi.

İstanbul Eyüpsultan'da toprak kayması nedeniyle iki bina boşaltıldı Toprak kayması yaşanan bölgede ekiplerin mesaisi devam ediyor.

Eyüpsultan'da, Güzeltepe Mahallesi'nde bulunan bir inşaat alanında şiddetli yağışların etkisiyle toprak kayması meydana geldi. Urfa Sokak'ta sabaha karşı yaşanan olayda şu ana kadar ölen ya da yaralanan kimse bulunmadığı kaydedildi.

Olayın detaylarına göre, gece boyunca devam eden şiddetli yağışlar sonrasında sokakta bulunan bir parkın oturma alanı ve çitleri inşaat alanına doğru kaydı. İhbar üzerine olay yerine gelen Eyüpsultan Belediyesi zabıta ekipleri, bölgede incelemelerde bulundu ve olay yerini güvenlik çemberine aldı. Belediye yetkilileri, diğer yapıların zeminlerinde herhangi bir kayma olup olmadığını belirlemek amacıyla inceleme yapacakları vurgulandı.

Mahalle sakinlerinden Salim Yıldız, inşaat alanında sabah saatlerinde gerçekleşen toprak kaymasını, sabah yağışının etkisiyle meydana geldiğini ifade etti.

Haber Kaynağı : İHA