Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087
/gundem/video-istanbulda-firtina-devam-ediyor-kagithanede-binanin-catisi-dustu-7843

İstanbul'da fırtına devam ediyor: Kağıthane'de binanın çatısı düştü

İstanbul genelinde etkili olan güçlü rüzgar ve yağış nedeniyle bir binanın çatısı uçtu. İtfaiye ve polis ekipleri, olay yerine yönlendirildi, ancak şans eseri olayda hayatını kaybeden ya da yaralanan kimse olmadı. Olay, Kağıthane Talatpaşa Mahallesi Semavi Sokak'ta, saat 04.00 sularında gerçekleşti. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyarıları sonrasında, İstanbul'da gece boyunca şiddetli rüzgar ve yağış etkisini artırdı.

İstanbul genelinde etkili olan şiddetli rüzgar ve yağış, bir binanın çatısının uçmasına neden oldu. Olay yerine hızla sevk edilen itfaiye ve polis ekipleri, şans eseri olayda hayatını kaybeden ya da yaralanan olmadığını belirledi.

Olay saat 04.00 sularında Kağıthane Talatpaşa Mahallesi Semavi Sokak’ta gerçekleşti.

Güçlü rüzgar ve yağışın etkisiyle Kağıthane Talatpaşa Mahallesi'nde bulunan altı katlı bir binanın çatısı, sokakta park halindeki otomobillerin üzerine düşerek zarara neden oldu.

Çatının uçtuğunu gören, yan binadaki bir vatandaş hemen itfaiye ve polis ekiplerini arayarak ihbarda bulundu. Olay yerine gelen itfaiye ve polis ekipleri, çevrede güvenlik önlemleri alırken itfaiye, çatıdaki potansiyel tehlike oluşturan diğer parçaları kontrol altına aldı.

OTOMOBİLLERE ZARAR VERDİ

Çatıdan ayrılan kısımlar, sokakta park halinde bulunan 34 FB 5355 ve 34 FAP 185 plakalı araçların üzerine düştü. Olayda can kaybı veya yaralanma yaşanmazken, araçlarda ve binada maddi zarar meydana geldi. Polis ekipleri, sokağı insan ve araç trafiğine kapatırken, itfaiye ekipleri çatıdan ayrılan parçaları olay yerinden kaldırdı.

Haber Kaynağı : İHA