Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087
/gundem/video-kameralar-ele-verdi-once-satti-sonra-caldi-4299

Kameralar ele verdi: Önce sattı sonra çaldı

İstanbul Arnavutköy’de 3 ay önce bir araç çalındı. Polis yaptığı çalışmada aracı çalan kişinin, ilk sahibi Kerem İ, olduğunu belirledi. Kerem İ'nin aracı sattığında teslim etmediği yedek anahtarla çaldığı ortaya çıktı.

Müslim SARIYAR/12punto.com.tr 

İddialara göre M.M. adlı bir kişi 3 ay önce ikinci bir el araç satın aldı. Bir süre sonra ise satın aldığı araç Arnavutköy’de çalındı.

SATAN KİŞİNİN İZİNE ÇIKTI

Şikayet üzerine, Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı. Aracın çalındığı bölgede güvenlik kamera görüntüsü elde edildi. Akşam saatlerde gerçekleşen olayın görüntüsü uzak mesafe olduğu için net görülmüyordu. Bunun üzerine sokak çalışması yapan polis 3 aylık çalışma sonrası önemli bir iz buldu. Yapılan çalışmalarda, aracı çalan kişinin aracı satan Kerem İ. olduğu belirlendi.

YEDEK ANAHTARLA ÇALMIŞ

Çalışmanın ardından şüpheli Kerem İ. gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüphelinin bulunduğu yerde 3 adet silah ele geçirildi. Elde edilen bilgilere göre, şüpheli aracı sattıktan sonra, yedek anahtarla çaldığı ortaya çıktı. 6 farklı suç kaydı bulunan 24 yaşındaki şüpheli Kerim İ. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber Kaynağı : Müslim Sarıyar