Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087
/gundem/video-kilise-saldirisinda-kullanilan-silahi-300-polis-aradi-kar-maskesi-ve-mont-bulundu-18942

Kilise saldırısında kullanılan silahı 300 polis aradı: Kar maskesi ve mont bulundu!

İstanbul Sarıyer'de bulunan Santa Maria İtalyan Kilisesi'nde pazar ayini sırasında gerçekleştirilen saldırının ardından 300 polisle ormanda yapılan aramalarda parçalanmış silah bulundu. Öte yandan kar maskesi ve mont da bulundu. Silah ve monta incelenmek üzere el konuldu.

Müslim SARIYAR/12punto.com.tr

Sarıyer'de bulunan Santa Maria İtalyan Kilisesi'ne pazar ayini sırasında kar maskeli iki kişi tarafından saldırı düzenlenmişti. Saldırıda kiliseyi ziyarete giden ve kapıyı açan Tuncer Cihan hayatını kaybetmişti. 

Saldırının ardından çalışma yapan İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri İŞİD'li iki saldırgan ile bağlantısı olduğu öne sürülen 49 kişiyi de gözaltına aldı. 51 kişinin sorgusu ise İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'nde sürüyor.

OLAYDA KULLANILAN SİLAHLARDAN BİRİ KAYIPTI

Yakalanan 2 İŞİD'linin Başakşehir'deki evinde yapılan aramalarda bir silah ele geçirilmiş bir silahı ise attıklarını söyledikleri öğrenildi. Bunun üzerine İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü, Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekiplerinin koordinesinde 300 polisin katılımıyla, silahı attıkları ormanda 2 km'lik alanda arama yapıldı.

SİLAH BULUNDU

Yapılan aramalarda parçalanmış bir silah ile kar maskesi ve mont bulundu. Silah, kar maskesi ve mont incelenmek üzere Kriminal Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

Haber Kaynağı : 12punto